Czekam właśnie na SPyderco Dragonfly :-)
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mini crock stick to x
crock stick to v
właśnie...
ja mówilem o crock-sticku, który ma dwa kąty ostrzenia...A t6y o mini crock sticku, który ma tylko jeden I wszystko się zgadza :wink:
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Swietna recenzja poklon Mam ta sama wersje, kochany nozyk poprostu[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jakościowo nóż trzyma stały, wysoki poziom reszty wyrobów Spyderco. Nie ma się do czego przyczepić (...) dobre wykończenie to dla wszystkich pajączków standard
Hehe... Chyba musze znowu moje fotki Endury i Manixa wkleic, co za obrzydliwa reklama i wazeliniarstwo
Napisano Ponad rok temu
A więc nie najwyższy. Nie dostał nożyk plusa za wykonanie, więc nie odbiega od normy ani na plus ani na minus. Moim zdaniem ważniejsze są równe szlify, prawidłowe spasowanie i brak luzów niż brak polerki dziurki, czy niewyszlifowany na lustro spód backlocka itp.
No i w każdym produkcie może trafić się wadliwy egzemplarz. Choć przyznam, że u Spyderco zdarza sie to częściej niż w BM'kach, ale nie częściej niz u innych "renomowanych" producentów. A BM'ki częściej dostają plusy za jakość. W końcu plusy i minusy w moim mniemaniu mają być odchułkami od standardu.
Napisano Ponad rok temu
Izzi Wojtas, obaj wiemy o co chodzi, to bylo przed pierwsza kawa jeszcze i tak mnie naszlo
A tak juz calkiem serio, to Twoja recenzja wywolala u mnie chec zakupu i to dokladnie tej wersji.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A tak juz calkiem serio, to Twoja recenzja wywolala u mnie chec zakupu i to dokladnie tej wersji.
Cholera wiec nie tylko ja.... :wink:
Napisano Ponad rok temu
A z ta stalowa wersja bym sie chetnie blizej zapoznal, rowniez ze wzgledu na stal, ktora jest mi nieznana.
Napisano Ponad rok temu
do ostrzenia kupiłem system Lansky'ego,
pytanie teraz na jaki kąt wyprowadzać tego Dragonlfy?
2*17, czy lepiej 2*20?
Z tego co piszecie, to bliżej fabrycznemu jest ten 2*17.
Napisano Ponad rok temu
PZDR,
Smoku
Napisano Ponad rok temu
Plyna bardzo ladnie, a i ostrosc trzymaja dluzej przez te 20 stopni wlasnie.
Monochrome, Pika, mini Ambush.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Smersz
- Ponad rok temu
-
Czemu nie nalezy Cubem rombac senkow :)
- Ponad rok temu
-
Opinel