Rugby
Napisano Ponad rok temu
Pytanie do Was:jest na budo jakis wierny kibic rugby ktory interesuje sie tym jakze pieknym sportem ?:-) ostatnio polska reprezentacja w pieknym meczu rozgromila serbie i czarnogore 18:11(3:3)zajmujac tym samym 1 miejsce w grupie.mlodziezowka rowniez dala do zrozumienia,ze nie ma mocnych na nich wygrywajac z reprezentacja czech 42:7(32:7)
komu kibicujecie?
jakies typu na nastepna kolejke? :wink:
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ja sobie czasem w amerykanska pilke nozna pogrywam ;-)Kiedys juz byl podobny temat ale to odnosnie mistrzostw swiata z tego co pamietam..
Pytanie do Was:jest na budo jakis wierny kibic rugby ktory interesuje sie tym jakze pieknym sportem ?:-) ostatnio polska reprezentacja w pieknym meczu rozgromila serbie i czarnogore 18:11(3:3)zajmujac tym samym 1 miejsce w grupie.mlodziezowka rowniez dala do zrozumienia,ze nie ma mocnych na nich wygrywajac z reprezentacja czech 42:7(32:7)
komu kibicujecie?
jakies typu na nastepna kolejke? :wink:
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
TeTe wiem ale z tego co pamietam to byl temat poswiecony mistrzostwom swiata lub europy(juz nie pamietam) tu mi chodzi o polskie team-y i polskie 'gwiazdy' :wink:w knajpie byl temat o nazwie "HAKA" poswiecony rugby
Napisano Ponad rok temu
Zycze chlopakom samych wygranych.
Napisano Ponad rok temu
w nfl na przyklad zawodnicy moga wychodzic do przodu i moga tam byc do nich podawane pilki, w rugby zawodnicy moga podawac sobie i chodzic "w linii"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rugbyści to twardzi zawodnicy. I nie mam tu na myśli siebie, bo chociaż wysoko sobie cenię współpracę w zespole, to preferuję raczej gry w duecie. I czy to będzie debel na kortach Wimbledonu, czy wyprawa motocyklem poza miasto. Gwarantuję, iż tego rodzaju współpraca umożliwia nieco szersze spojrzenie na sport niż podczas wspomnianego meczu.Moj kumpel z klasy z liceum jest w reprezentacji, dzieki czemu bralam udzial w jednej z ich imprez. Przyznam, ze czulam sie na niej bardzoooo bezpiecznie :wink: Pozatym przekonalam sie, ze to nie sa glaby Rugby to ich pasja, ale nie cale zycie.
Zycze chlopakom samych wygranych.
Pozdro :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Rugbyści to twardzi zawodnicy. I nie mam tu na myśli siebie, bo chociaż wysoko sobie cenię współpracę w zespole, to preferuję raczej gry w duecie. I czy to będzie debel na kortach Wimbledonu, czy wyprawa motocyklem poza miasto. Gwarantuję, iż tego rodzaju współpraca umożliwia nieco szersze spojrzenie na sport niż podczas wspomnianego meczu.
Pozdro :twisted:
Uwazaj, bo to OT. A zlosc niektorych modow bywa nieposkromiona... :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Krzywy kręgosłup.
- Ponad rok temu
-
Chińczycy trenują do Olimpiady (GW)
- Ponad rok temu
-
Koreańszczyzna!
- Ponad rok temu
-
Pod rekawice mma
- Ponad rok temu
-
Pranayama
- Ponad rok temu
-
proble ze stawami
- Ponad rok temu
-
złamane żebro
- Ponad rok temu
-
Olimp Thermo Speed - co o tym sądzicie ?
- Ponad rok temu
-
masa mięśniowa
- Ponad rok temu
-
Szkarłatne serce...
- Ponad rok temu