co jest najlebsze??
Napisano Ponad rok temu
wiec dalem ten temat bo chce sie na cos zapisac ale nie wiem na co i co mi sie najbardziej przyda.chodzilem na capoeire ale szczerze mowiac to tam nic nie da sie nauczyc zeby mozna bylo sobie "powalczyc"jeden na jeden (i wygrac oczywiscie :twisted: )
teraz chodze do domu charcerza sekcja "alf" mamy tam silownie,basen,strzelnice i wycieczki rowerowe.ale zaczyna mi sie to nudzic i zapisal bym sie na cos innego.myslalem nad taekwondo i kickboxing.to prosze was abyscie mi doradzili i podali zalety i wady.
thx
Napisano Ponad rok temu
Masz 14 lat.
Tu w wiekszosci sa dorosli ludzie. Ale nawet mlodsi wiedza ze nie nalezy byc leniem i trzeba poszukac.
Takich tematow bylo W CHOLERE! albo jeszce wiecej. Pozatym nie ma najlepszej sztuki walki. Wiec tak:
1. Przepros, bo AdamD dostanie w koncu wylewu, biedaczek...
2. Poszukaj na CrossBudo.
3. Poczytaj na forach o KB i TKD.
4. Przejdz sie na trening tu i tu, i zobacz co Ci sie bardziej podoba.
5. Nigdy wiecej nie pisz zanim pomyslisz
6. Zawsze szukaj zanim napiszesz.
Tyle rad.
Powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zalezy tez ile chcesz na to czasu poswiecic!! Na tkd potrzeba bardzo duzo czasu ale potem sam zobaczysz ze warto było!! Na kicku dojdziesz do pewnego poziomu( napewno jakiegos dobrego;]) ale mozesz miec problem zeby go przekroczyc - na treningach robisz ciagle to samo, a na tkd cały czas podwyzszasz swój poziom 8)
Bez przesady , w KB też idziesz cały czas naprzód. Jaki problem z przekroczeń na wyższy poziom? Nie bardzo rozumiem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ponoc tkd jest dobre wlasnie dla takich w moim i twoim wieku ( do autora ) tyle ze PONOC ( powtarzam slowa typa co cwiczy tkd 5 lat ) tkd ma slabsze czy tam gorsze uderzenia ( czy cos w tym stylu ) od kb/boksu/mt itd. sam nie wiedzialem czy nie wybrac tkd, ale w koncu poszedlem na mt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie mow tak. nie widzales naprawde ostrego roda. na capo m0ozna swie nauczyc walczyc popatrz na maestre kogostam. w brazylii to wyglada inaczejchodzilem na capoeire ale szczerze mowiac to tam nic nie da sie nauczyc zeby mozna bylo sobie "powalczyc"jeden na jeden (i wygrac oczywiscie :twisted: )
jestem wysokim mezczyzna, inteligentnym i dowcipnym.i podali swoje zalety i wady
jestem troche nadpobudliwy i duzo pije.
Napisano Ponad rok temu
Please zablokować ten topic :wink:
Napisano Ponad rok temu
jezeli ten temat juz byl to przepraszam.moge sie przyznac ze jestem leniem i nie chcialo mi sie sprawdzac czy juz taki temat byl .
wiec dalem ten temat bo chce sie na cos zapisac ale nie wiem na co i co mi sie najbardziej przyda.chodzilem na capoeire ale szczerze mowiac to tam nic nie da sie nauczyc zeby mozna bylo sobie "powalczyc"jeden na jeden (i wygrac oczywiscie :twisted: )
teraz chodze do domu charcerza sekcja "alf" mamy tam silownie,basen,strzelnice i wycieczki rowerowe.ale zaczyna mi sie to nudzic i zapisal bym sie na cos innego.myslalem nad taekwondo i kickboxing.to prosze was abyscie mi doradzili i podali zalety i wady.
thx
Acha, polecam jeszcze jedno:
http://www.forum-kul...showtopic=70444
... poklon
Napisano Ponad rok temu
no chyba nie masz watpliwosci, ze wyglada inaczej??w brazylii to wyglada inaczej.
inny klimat, inna pogoda, inny kolor skory, inne rosliny....po prostu inaczej....
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Po dłuższym namyśle....
- Ponad rok temu
-
Zaczepka na ulicy-czy dobrze postąpiłem?
- Ponad rok temu
-
Ciekawe uderzenia.....
- Ponad rok temu
-
Raport bezp. o gimnazjach w W-wie ( długie )
- Ponad rok temu
-
Zastosowalem Judo na ulicy - odczucia
- Ponad rok temu
-
Bokserski wicemistrz Polski strażnikiem miejskim..
- Ponad rok temu
-
ULICA I PARTER - przeczytaj zanim zaczniesz pisać bzdury
- Ponad rok temu
-
KOLEŚ WYSKOCZYŁ DO MNIE Z NOŻEM
- Ponad rok temu
-
RISPEKT !
- Ponad rok temu
-
obrona przed psem