Re: Po dłuższym namyśle....
Ehhhh zapomniałem że mam do czynienia głównie z fighterami taktycznymi, młodymi wilkami etc.8)
Ale pamiętaj że ja też nie żyje w domku na Prerii, widzę co się dzieje koło mnie. Poszedłem na jakiś festyn czy coś w tym rodzaju. Jeden gnojek oblał mnie "niechcący" piwem, zszedłem z nim na bok i powiedziałem żeby mi piwko za to odkupił, a ten wkłada łapę do kieszeni i wyciąga...motylka i coś mi pokazuje że mi to w bebech wsadzi :? sral miał z 15 lat, podobnie miał kumpel też na imprezie. Wlazł w jakiegoś gnojka, gdy wyszedł na pole odlać się. to kumple tamtego siedzieli na schodach i pokazywali mu nożyki, i powiedzieli że mu nimi jaja obetną :-) wiem że to nie jest żadna grupa przestępcza
![:rofl:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/rofl.gif)
tylko kupa gnoi, ale czują się tak pewnie że niedługo będą nosić wz. 98 przypięte do szelek tornistra obok worka na kapcie, a w piórnikach będą mieli składaki do ostrzenia ołówków oczywiście. twierdzenie że taki przepis o nożach by coś pomógł to bzdura, jednak nie można śmiało stwierdzić że to niepotrzebne, bo jak by tak myślano cały czas to by każdy psychol z osiedla miał giwerę, a jak by nie patrzeć, mało jest giwer wśród ludzi, zdarzają się oczywiście ale ryzyko jest niekiedy nie warte świeczki. i dlatego przeważają kosy. "klamki" oczywiście mają mafiozi itp., śmiecie, lub jakieś dziadki z wojny w sianie Mausery
![:lol:](http://forum-kulturystyka.pl/public/style_emoticons/default/lol.gif)
gdyby był taki zakaz, i by dojebali karę takiemu siurkowi ze stainlessem w wysokości 1000 zł za posiadanie nożyka, to jego kolega chwile by się zastanowił zanim by wziął na imprezę nożyk. żaden przepis niczego nie rozwiąże w pełni...ale...ale....gdyby wpadło kilku kozaków z nożykami, i zabulili kilaset stówek to inni chwile by myśleli, jednak zdaje sobie sprawę i tak większość będzie miała przy sobie kosę :? ciężko mi to pisać bo sam jestem maniakiem stali :twisted: ale gdy widzę jak małe siurki przy każdej bujce grożą kosą i się nie boją nikogo i niczego to mi się żal robi tych wszystkich krzykaczy, co z powodu że są wielbicielami dobrej stali to by nawet znieśli zakaz o posiadaniu katany w MKS-ie, tak samo wielbiciele broni palnej protestują przeciw ostrej selekcji na pozwolenie, lub palacze "zioła" papieros będą przeciw ustawie o legalności Ganji.