Dół jak ch...
Napisano Ponad rok temu
Masaż jest dobry na wszystko- na doła, na niedoła, na uspokojenie, na doładowanie, i na zgode też :wink: Dobrze, że mam osobistego Masażyste w domu
Tak w ramach doła- miałam wczoraj taki LOW SPIRIT , że zamiast na trening poszlam na zakupy... dzis mam "moralniaka" ale też kilka ładnych "poprawiaczy humoru"...
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
... nie chciałabym trafić do Ciebie na konsultacje lekarską ... prawdopodobieństwo jest duże ale mam nadzieje, że tak się nie stanie ... :wink:Wtedy najlepszy jest dobry masaż. Ale taki, żeby łzy z bólu leciały i później juz jest lepiej
... a tak poważnie to moim zdaniem ... wiecej luzu ...
... wiem, łatwo się mówi jak ma sie dobry humor ... jednak nie ma co analizować dołów... mamy je od czasu do czasu i tyle ... czasami ich powodem nie sa wcale sytuacje dnia dzisiejszego ... może jakieś podświadome pragnienia, niespełnione ambicje ... coś z czego nie zdajemy sobie sprawy ... nic na to nie poradzimy ... ...
... no cóż ... i to właśnie jest fantastyczne w życiu ... jego nieprzewidywalność i oczywiście niewytłumaczalność :twisted: ....
... pozdrawiam :twisted:
Napisano Ponad rok temu
I jestes twarda (jak zreszta wszystkie panie które sie bawia w SW), to przecież duza sprawa wejść do piaskownicy gdzie brylują chłopaki i wymachiwać tam z nimi na równych prawach.
Spróbujmy odwrócić sytuację to niewielu kozaków sie znajdzie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
...
Ja chcę mieć takich uczniów jak TY - pracowitych i ambitnych
- moi uczniowie też są ok. (nie obrażać mi się)
Anamarijaluisafiorella - trzymaj się i nie wymiękaj dużo osiągniesz swoją cieżką pracą
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Tak sobie czytam i czytam i powiem Ci cos na pocieszenie - nie ty jedna ryczysz !! stara jestem, trenuje nie od dzis a ciagle mi sie cos takiego przytrafia gorzej ze nie tylko rycze kiedys jak mi przylozyli kolanem w czolo to rzucilam rekawicami o ziemie i z "milym slowem na ustach" wyszlam z sali (dobrze ze nie da sie tam trzaskac drzwiami) Faceci z sali chcieli biec za mna bo akcja byla ostra ale trener, ktory mnie dobrze zna powiedzial im ze jak chca leciec to na wlasna odpowiedzialnosc bo nawet on ich nie obroni i wiesz co ?? dopiero jak zobaczylam w lustrze jak straszliwie zrujnowano moja urode to poryczalam sie jak bobr 8O :wink: Moi faceci z treningow juz podchadza do tego normalnie, juz nie mowia jak widza ze oberwalam " siasia nie placz" bo wiedza ze wtedy wylazi ze mnie potwor Dopiero po treningu przyjda pociesza , przytula , powiedza ze jestem twarda i ze sie ze mna ozenia i jest dobrze Czasami zrobie tragedie z byle czego zeby mnie troche rozpieszczali ale zawsze PO treningu NA treningu moge ryczec, syczec z bolu i nic im do tego !! Wolno mi , dorosla jestem !! (w dodatku kobieta) 8) Zamiast meskich ramionek i czulych slowek czesto stosuje inne lekarstwo na dola jak ch*** , a mianowicie LODY TRUSKAWKOWE jesli dol jak ch*** jest uporczywy zalecam stosowanie obu lekarstw (moze byc jednoczesnie)
Napisano Ponad rok temu
wiec pozdrawiam wszystkie zadowolone i zdolowane :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rękawice do samoobrony dla kobiet
- Ponad rok temu
-
samoobrona na politechnice warszawskiej
- Ponad rok temu
-