Dół jak ch...
Napisano Ponad rok temu
...tylko te nogi jakos slabsze niz rece.
Wczoraj po treningu, jakos tak mi sie miękko zrobilo, serce walilo jak opetane, poszlam do toalety, spojrzalam w lustro i....normalnie lzy same plynely. Nie wiem dlaczego. Zobaczylam odarty policzek (nabilam sie na rekawice), pomyslalam o nogach, ze nie kopie tak wysoko, choc sie staram, ze po tak dlugim czasie to juz powinnam lepiej, silniej kopac...a tu nic, echo.
Zaczelam powoli oddychac, oblewac twarz zimna woda, ale jakos nie moglam sie opanowac. Po chwili wyszlam i idac do szatni natknelam sie na trenera. Usmiechnal sie jak zwykle, zapytal czy wszystko w porządku, standard. Ja odwrocilam glowe, kiwnelam ze ok, tez chcialam standardowo. Ale do szatni nie moglam wejsc, bo nie chcialam by dziewczyny widzialy lzy. A kurna nie szlo ich powstrzymac!! (lez, nie dziewczat ) No i bach. Trener zawolal mnie do siebie, kazal usiasc i zapytal ponownie czy aby na pewno wszystko ok. No i sie rozklejilam, zaczelam ryczec jak bobr, serio. Chyba nie mialam takiej sytuacji nigdy w zyciu. A troche juz zyje :wink: Glupio mi bylo jak fiks, ale normalnie nie szlo sie powstrzymac. Powiedzialam, ze ja sie chyba nie nadaje, ze te nogi, ze biodra nie puszczają, ze juz za stara jestem, ze musze wysluchiwac w domu na temat powiklan pourazowych, ze w pracy szef dziwnie patrzy, ze nie chce zawieść trenera, ze nie widze u siebie takich postepow jakby sobie tego zyczyla etc. I wcale mi sie lepiej nie zrobilo po tej rozmowie. Probuje zrozumiec skad u mnie nagle takie emocje 8O
Czy ktos z Was mial takie chwile slabosci?
ap dejt
...dzis do pracy musialam wewalic pol kilo pudru na twarz, bo jedno oko pieeeknie zaczyna siniec, a powieka drugiego różowi sie cudnie, jak te pelargonie w moim okienku...szitt.
Napisano Ponad rok temu
Masz prawo do uczuć, masz prawo do emocji.
Cholera, to w końcu kontaktowy sport i psychika ma prawo odreagowywać stres, napiecie jakim jest konfrontacja - walka...
Pamietam. że jakiś filozof (Arystotekes?) podzielił ludzi na inteligentnych (i nerwowych) i głupich=odważnych (pozbawionych nerwów)...
Wiec nos go góry i trzym sie!
Napisano Ponad rok temu
caly narod litwinsko-wloski laczy sie w cierpieniu i z tej okazji zaniesiemy jako kolektyw znicz pod grob nieznanego karateki (przy ludowych kompozycja M. Wiśniewskiego)
Napisano Ponad rok temu
Powodzenia zycze, glowa do gory.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Tak że moja rada - odpręż się, nie walcz z tym. Masz ochotę odpocząć - odpocznij, chcesz się wypłakać - płacz, straciłaś motywację - nie zmuszaj się. Jeśli to jest naprawdę dla Ciebie ważne to za parę dni nogi Cię same zaniosą z powrotem na trening i będziesz cała happy że tam jesteś, zobaczysz.
2D
Napisano Ponad rok temu
Powiedzialam, ze ja sie chyba nie nadaje, ze te nogi, ze biodra nie puszczają, ..., ze musze wysluchiwac w domu na temat powiklan pourazowych, ..., ze nie widze u siebie takich postepow jakby sobie tego zyczyla etc.
..., a tymczasem kolezanka ktora obija sie i nie robi nic zdobywa 1 miejsce.
Hmm... to, że biodra nie puszczają bardzo dobrze świadczy o twoim zdrowiu. :wink:
To naprawdę rzadko tak jest że ktoś się nie nadaje,...
A po drugie ważne żeby sobie nie wyrobić trwałego urazu do treningów, ...
Od siebie polecam program "USTERKA". Osobiście nie widziałem odcinka o trenerach, ale próby podłączenia kuchenki gazowej, czy instalacji elektrycznej przez domorosłych fachowców, miały znaczący wpływ na moje dalsze wybory życiowe.
Pozdro :
Napisano Ponad rok temu
Nie ma rady, musisz znalesc sobie kogos, kto cie bedzie przed kazdym treningiem nakrecal zebys w koncu pokazala tym wszystkim facetom gdzie jest ich miejsce, a po kazdym treningu pocieszal i mowil ze jestes taka piekna, zgrabna, ze rosnace wokol miesnie podkreslaja twoja pieknosc, ze cie kocha za siniaki, ze jestes najwieksza wojowniczka wszechczasow i takie tam........
Moze to byc chlopak, dziewczyna, wujek, proboszcz, psychiatra, Julineczek.......no ktokolwiek, byle to robil umiejetnie i SYSTEMATYCZNIE. Niestety dziewczyny juz tak maja.
Napisano Ponad rok temu
.. od czego jest BudoMoze to byc chlopak, dziewczyna, wujek, proboszcz, psychiatra, Julineczek.......
8)
Napisano Ponad rok temu
-wiem tyle-to moja osobista walka...z sobą. Tylko nie mowicie mi, ze mam sobie darowac 1,2 treningi...nie ma takiej mozliwosci :wink:
-Szczepanku..moze powinnam zmienic nicka na Ksena ? ach, zal tylko, ze tak niewielu facetow rozumuje tak jak Ty :wink: masz juz swoje miejsce w moim serduchu (i nie bedzie Ci tam zbyt ciasno :wink: )
-dziwi mnie tylko, ze to faceci sie wypowiadaja jak sobie mam radzic...czyzby kobiety nie wiedzialy o czym mowie? Czy Was, kobiet walczących to nigdy nie spotkalo? 8O
pozdrówka i buziaki dla Panów
Napisano Ponad rok temu
Znam ten stan, może nie zdarzyło mi się rozryczeć na treningu, ale za to po powrocie do domu odechciewało mi się wszystkiego. Też nie byłam z siebie zadowolona, wkurzałam się, że nie mogę mocniej, wyżej, szybciej, LEPIEJ... Traciłam ochote na jakiekowliek trenowanie... (po 1,2 odpuszczonych treningach miałam juz takiego kopa i moralniaka, że LECIAŁAM na trening To jest jak najbardziej normalne! Wiadomo, że przewaga mężczyzn na treningu motywuje i napędza, bo żadna dziewczyna nie chce się czuć jak ZŁO KONIECZNE 8O . Akurat u mnie przyczyny bywają bardzo przyziemne- przemęczenie, niedosypianie, przetrenowanie... Spada wtedy poziom wszytskiego- motywacji, chęci ... a przede wszystkim możliwości. Nigdy nie jest tak, że mamy ciągle niezłą forme. Teraz masz chwilowego doła, za tydzień będziesz tryskać energią.
Nic sie nie martw!!! Skoro trenujesz SW to masz to co akurat dla mnie jest najważniejsze- DUCHA DO WALKI.
Duuuuuuuuże pozdrowienia!!!!
ps: przyzwyczaj się do krzywych spojrzeń szefa....On należy do "zdrowej" części społeczeństwa, która nie rozumie TYCH rzeczy, he he... :wink: :wink: :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dziewczynom sie zdarza a nie tak maja, jak pomysla to i tak dochodza do tego, ze sa zdolne i potrafia walczyc jak mezczyzni, moze potrzebuja wiecej czasu ale sa dobre (jak chca). Dobrze jak ktos umie je docenic, ale kto nie lubi byc chwalony?Moze to byc chlopak, dziewczyna, wujek, proboszcz, psychiatra, Julineczek.......no ktokolwiek, byle to robil umiejetnie i SYSTEMATYCZNIE. Niestety dziewczyny juz tak maja.
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam cieplutko
Trzym się
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Siedzę sobie w autokarze, nudno jak to w śpiącym autokarze, patrzę na zegarek, patrzę na koleżankę. Po chwili Ona prosi mnie, bym się odwrócił. A ja nie wiadomo jak, łapię strasznego doła.
Pograłem trochę w dziada, mafię i przeszło.
Ps. Patrzyłem na Nią koło 45 minut. Krutki look :roll:
Napisano Ponad rok temu
pokaż chłopakom, ze my kobitki to twarde jesteśmy i tak łatwo sobie nie odpuszczamy
Miałem kolezankę na której wszystkie lęki, bóle i płacze bardzo skutecznym lekarstwem był tekst "kocham Cię" :-) , Anamarijaluisafiorello tak o tym wspomniałem bo wydaje mi się że i na Ciebie by zadziałał :wink:
Tak więc proponuje "kocham Cię" dla każdej forumowiczki ku pokrzepieniu serc :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wtedy najlepszy jest dobry masaż. Ale taki, żeby łzy z bólu leciały i później juz jest lepiej
a przyznam, ze to prawda...wczoraj wlasnie tego doswiadczylam zawsze bylam tą ktora masuje:], nie mialam pojęcia, ze to takie zajeb....POLECAM WSZYSTKIM NA DOŁA I NIE TYLKO
Vigo.....tego "kocham Cię" to ja mam...a nawet wiecej, wiec ochłoń..nie wszystkim kobietom to styknie, niektore mają ciut wyzej postawioną poprzeczke :wink:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Rękawice do samoobrony dla kobiet
- Ponad rok temu
-
samoobrona na politechnice warszawskiej
- Ponad rok temu
-
Kobiety z Ukrainy twarde są
- Ponad rok temu