karate on line
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
po co dwa tematy o tym samym, w dwóch działach ? ...
Napisano Ponad rok temu
ksiedza pacierza uczysz odmawiac? Mam 0,7l dana w Wu-jutsu i viet wu dao ))to sie zfrajerowałeś, ja nadałbym ci za flachę czystej
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tt 48 - wszedzie trafiają sie wynalazki poczekaj az znajdzie sie taki co bedzie kicka uczyl korespondencyjnie to inaczej bedziesz gadał
Napisano Ponad rok temu
czemu dales ten temat w dziale bokserskim ?no niewiem, a co?
Napisano Ponad rok temu
zwłaszcza, że w dziale karate już jest :? ...czemu dales ten temat w dziale bokserskim ?no niewiem, a co?
Napisano Ponad rok temu
btw. te cuda które w USA wymyślił Yasushiko Oyama który chyba dostał na którymś treningu za mocnego kopa w głowe nie pokrywają się z tym co robią karatecy tego stylu w naszym kraju- wiem bo sam kiedys trenowałem i swoje widzialem-są nieźli i niczym nie ustępują zawodnikom innych styli
Napisano Ponad rok temu
albo bjj ostatnio to modne a nie w każdym mieście jest więc pewnie troche chętnych głupków na internetowe szaleństwo by sie znalazlokazdy chce zarobić to proste a frajerów nie brakuje
tt 48 - wszedzie trafiają sie wynalazki poczekaj az znajdzie sie taki co bedzie kicka uczyl korespondencyjnie to inaczej bedziesz gadał
Napisano Ponad rok temu
Kurwa - co tu dużo gadać: wstyd bierze, że ludzie miewają takie pomysły. styd tym większy, że noszę na gi takie samo kanji, jak on. Im częściej myślę o tym co się dzieje w świecie karate - nie tylko Oyama- tym bardziej narasta we mnie poziom frustracji
Napisano Ponad rok temu
Bo i cóż zostaje z MT ludziom za starym by walczyć w ringu? Mogą "jedynie" uczyć innych. W karate zać te wyśmiewane przez wielu "kata-balety" pozwalają doskonalić się i rozwijać tak długo, jak długo jesteś w stanie sie poruszać...
Napisano Ponad rok temu
Przecierz OngBak też na waikru nauczył się tak trzaskać ( 8O buuahahaaa), więc na pewno ktoś przez net by się chętnie nauczył rozwalać dziesiątki butelek, krzeseł, stołów, taboretów tudzież 30 fighterów . Heh moze i w to trudno uwieżyć ale idioci naprawdę są na świecie w końcu Oyama z czegoś żyje
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taśma - przyda sie to na coś ?? pomóżcie
- Ponad rok temu
-
Wai Khru i Krabi Krabong
- Ponad rok temu
-
Co z tym Podrazą?!
- Ponad rok temu
-
A takie pytanie ...
- Ponad rok temu
-
Kick-Boxing + Boxing
- Ponad rok temu
-
Ma ktoś może Szkoleniówki Muay Thai lub Kick boxing ?
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowe Mistrzostwa Polski MuayThai
- Ponad rok temu
-
Jack Osbourne wygral walke Muay Thai
- Ponad rok temu
-
21 maja
- Ponad rok temu
-
Gliwice