A takie pytanie ...
Napisano Ponad rok temu
A wiec tak szykuje sie do zapisania na jakies mma (znowu :wink: ).
Zastanawiam sie miedzy muay thai a polaczeniem bjj z kickiem. Znalazlem 2 sekcje dosc ciekawe [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . Moze ktos tam trenuje i moglby opisac co jak wyglada. Z poczatku bylem nastawiony wlasnie na ten muay thai, ale od kolegi dostalem namiary na bjj, ktore tez wyglada ciekawie :wink: . No i mam teraz dylemat co lepiej wybrac. Zalezy mi przedewszystkim na walce . Nauczyc sie bic w milej atmosferze i pod fachowym okiem. A wiec jeszcze raz wszystkich ktorzy mieli kontakt z tymi sekcjami prosze o informacje, osoby trenujace o opinie na temat poszczegolnych stylow i jeszcze raz o wszelakie informacje (na temat innych sekcji we Wrocławiu rowniez) :wink:
Pozdrawiam Volt
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam MH!
Napisano Ponad rok temu
Otóz Dragon to nie jest taki nowy osrodek... ma juz pare latek, zawodnicy mają coraz większe osiągnięcia. We wrocławiu są 4 sekcje Dragona ... każda pod innym okiem. zapraszam na stronke [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja osobiście zachwalam bardzo ten klub. Szczególnie sekcje Nowy Dwór... fachowe w pełni profesionalne treningi.
Co do VT ... no z tego co slyszalem to tak jak mowisz nastawiaja sie bardziej na BJJ ... bo stujka raczej kiepska.
Pozdro,
Rocky
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiście zachwalam bardzo ten klub. Szczególnie sekcje Nowy Dwór... fachowe w pełni
Pozdro,
Rocky
moja parafia Pozdro stary
Co do stojki Golaszewskich i u Golaszeskich nie wypowiadalbym sie pochopnie, obydwaj maja osiagniecia w Kick-boxing, karate i Tae Kwon Do, a prowadzacy zajecia z kicka, Petril (Vice Mistrz Świata, Mistrz Europy w Kick Boxingu i Zawodowy Mistrz Europy w Kick Boxingu) i Rutkowski to znakomici zawodnicy. O ile pamietam to zajecia VT odbywaja sie raz w tygodniu, takze klub nie kladzie nacisku na VT.
Pozdrawiam MH!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Volt---> wg mojej subiektywnej oceny ... najlepsza stójka we Wrocku jest w Dragonie u Witka ... no pewnie ze są jeszcze inne kluby .... KB ... Fighter ... Gladiator ... jest jeszcze Pankration ... ale z tego co jestem zorientowany to jednak Dragon ... Solidne podstawy ... wszystko dokładnie rzetelnie.
No moze to też pewne moje przeświadczenie w wyższości MT nad KB ... nie wiem [/u]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam was - MH
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
KB też jest spoko ale dla mnie jakiś za techniczny i za "lekki" jest.
Napisano Ponad rok temu
No tak sie wlasnie zastanawialem. Bo w sekcji nowy dwor (a tam sie udaje) w grupie poczatkujacej sa tylko 2 treningi tygodniowo, dla mnie troche malo i wlasnie wziolbym sobie jeszcze to vt raz w tygodniu. Pytanie tylko czy sie tam nadaje . Trenowalem rok tdk wczesniej troche judo, ale moze jednak za szybko na to :roll: . Moglby sie ktos kto tam trenuje wypowiedziec ?Osobiście uważam że jak masz sie nauczyć efektywnie bić to najlepsze MT + VT.
KB też jest spoko ale dla mnie jakiś za techniczny i za "lekki" jest.
Napisano Ponad rok temu
No tak na trening 1 to jeszcze pojde jak sie bede zapisywal, ale chcialbym juz miec ogolne pojecie co jak wyglada i czym warto sobie dupe zawracac :wink:... do poki nie sprobujesz, doputy sie nie dowiesz... Proponuje iść na trening VT oraz MT i predzej czy pozniej sam do tego dojdziesz. Pamietaj ze nie tylko trener jest wazny ale takze zawodnik. Jesli masz predyspozycje na dobrego uderzacza to cwicz MUAY THAI.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Kick-Boxing + Boxing
- Ponad rok temu
-
Ma ktoś może Szkoleniówki Muay Thai lub Kick boxing ?
- Ponad rok temu
-
Międzynarodowe Mistrzostwa Polski MuayThai
- Ponad rok temu
-
Jack Osbourne wygral walke Muay Thai
- Ponad rok temu
-
21 maja
- Ponad rok temu
-
Gliwice
- Ponad rok temu
-
Efektowność czy efektywność?
- Ponad rok temu
-
Turniej pierwszego kroku 08.05 ???
- Ponad rok temu
-
Mariusz Frączek - czy slyszal ktos o nim?
- Ponad rok temu
-
Skcje - Włocławek
- Ponad rok temu