Tajemniczy pokaz aikido
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Wprawdzie video jest na serverze francuskiej federacji ghaan ale to nie oni robia pokaz. Moze ktos rozpoznaje uczestnikow albo choc styl?
Wydaje mi sie ze sie chlopaki naogladali starych filmow Dziadka, i Shiody sensei ..... 8O
Napisano Ponad rok temu
W telegraficznym skrócie: Uke wysoko latają(nie schodzą poniżej metra hehe), niektóre techniki są ciekawe, np. podwójne nikyo, potrójne shihonage i jeszcze coś poczwórnego, niestety już nie da się zobaczyć co to jest. Pokaz z kijaszkiem mi się podoba, obrona przed tanto też fajnie zrobiona.
Reasumując:
Ciemno, tajemniczo i bardzo widowiskowo.
Napisano Ponad rok temu
Na obozie był z grupą swoich uczniów - nie miałem okazji z nimi poćwiczyć, bo chciałem dotrwać do końca obozu ;-) . Generalnie Girtz zachowywał się tak, jakby powoli jednoczył się z kosmosem :-) no i wbrew swoim mocnym przekonaniom polubił Żywca ))).
ntb
Napisano Ponad rok temu
coz mozna powiedziec, normalne aikikai, generalnie bez zastrzezen.
Napisano Ponad rok temu
Trzeba brać poprawkę na to że to pokaz, mocno wszystko teatralne.
Wiatraki z kijem mi się średniacko podobały.
Poza tym nic wyjątkowego, nie ma się specjalnie czego czepić.
PS. Nie dyskutujemy czy techniki działają.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzieki!
Napisano Ponad rok temu
To może napisz o co ci chodzi?No taaaa........to wiele wyjasnia :roll: Wiedzialem ze na was moge liczyc!
dzieki!
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Normalnie zabawne Gość mnie śmieszy, tak po prostu bez powodu. Coś jest nie tak, ale nie wiem co O tym co robi się wyjątkowo nie wypowiem :wink:
PS. Shomenate Nikyo <- To trzeba zobaczyć 8)
Napisano Ponad rok temu
hehe faktycznie smieszny gosciu, na tym filmiku to wyglada hmmm jakby dopiero przeczytal opis jak zrobic technike, obejrzal 3 obrazki i teraz probuje skleic samemu... hehe nie zeby jakos zle... ale tak smiesznie powoooliNormalnie zabawne Gość mnie śmieszy, tak po prostu bez powodu. Coś jest nie tak, ale nie wiem co O tym co robi się wyjątkowo nie wypowiem :wink:
PS. Shomenate Nikyo <- To trzeba zobaczyć 8)
Napisano Ponad rok temu
Praca nog jest kiepska. Cofa sie po rzucie. Ukalce jacys tacy wolni (szczegolnie 3 vs 1) Po rzucie z klękiem sie powoli zbiera.
Wogle fryzure ma jakas taka...
Napisano Ponad rok temu
KACZKA - to max co moze z niego byc 8)
Abstrahując od kaczki , Wy przy nikkayo(nikyo), się też tak pochylacie?
Napisano Ponad rok temu
A gdzie ty tam nikkyo widzisz 8O , a fakt, w nazwie jest :wink:KACZKA - to max co moze z niego byc 8)
Abstrahując od kaczki , Wy przy nikkayo(nikyo), się też tak pochylacie?
Gość sie wychylił jakby miał rzucić pawia :blus: i bał sie że zachlapie sobie buty.
Napisano Ponad rok temu
A gdzie ty tam nikkyo widzisz 8O , a fakt, w nazwie jest :wink:
Gość sie wychylił jakby miał rzucić pawia :blus: i bał sie że zachlapie sobie buty.
Nie no, do nikyyo to jest podobne, hmm a może to trzeba się tak wychylać?hehe, albo facet porostu nie moze zginać kolan, a my się z nigo śmiejemy...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakiś taki spowolniony, nieobecny...Ogólnie jest taki jakiś misiowaty.
Wiem!!! Wyglada jakby się naburał papieros Rozmawia z kami jak jamajczycy :twisted: :wink: 8) Jadę do nich na staż
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Yoshinkan Aikido
- Ponad rok temu
-
Fajna technika!
- Ponad rok temu
-
Wypadki.... :)