Zaczepka na ulicy-czy dobrze postąpiłem?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
czy dobrze postapiłem czy dobrze zrobiłem ... bez sensu ... uniknąłes walki to dobrze, po cholere sie bic z głupich powodów, lepiej to przemilczec i dac sobie spokój
a Tu co drugi temat to zapytanie czy dobrze zrobiłem :twisted:
kazdy robi wedle uznania i swojego sumienia a nie później sie pytac na forum...
Napisano Ponad rok temu
Poszłem sobie na przystanek po treningu, czekam na busa a tu przychdzoi kolega osiedla..podpity i wkurwiony. Rzuca mi takie hasło: Ty sie kurwa z hip hopu jaja robisz?!!(chodziło mu o filmik, który ja z kumplami nakreciłem na grillu, poprostu ubralismy my sie w luzne ciuchy i zaczelimy rapowac przy candy shopie, tak dla jaj) i zaczyna mi grozic..ja spokojnie porozmawiałem, ze znamy sie przeciez po co te burdy?!! pojeczał troche...troche znowu pogadalismy..starałem sie załagodzić sytuacje...i wkoncu przy pomocy kumpla mi sie udało( z nim było jeszcze dwóch ,których dobrze znam). Lecz w pewnym momencie chiałem mu zdrowo przypierdolic...adrenalina mi skoczyła..ale sie powstrzymałem, bo uwazałem ze bedzie lepiej rozmową to załagodzic. Teraz dziwnie sie czuje, bo wiem ze dobrze postąpiłem, ale targają mysli, ze jednak mogłem mu sprzedac strzała. Znajomy byli koło mnie i widzieli akcje..Zastanawiam sie czy nie wyszłedm poprostu na takiego co sie przestraszył.Co o tym sądzicie?!!
Olej to.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Macie racje:Walka uniknięta to walka wygrana..tak mnie uczono i widać , ze coś z treningów wyniosłem. Jednak teraz mi tak poziom adrenaliny podskoczyl,że nadeszła mi jakos ochota na rozwiązanie inaczej sytuacji. Dzieki z odpowiedzi
Zawsze w takich sytuacjach zaciśnij zęby i policz do 10-sięciu, przejdzie, no chyba że tamten zaatakuje.
Napisano Ponad rok temu
Poszłem
poszedłem.
to nie jest dyslekcja.
dobrze postapiles, oczekujesz oklasków?
Napisano Ponad rok temu
Shadow ma racje te tematy sa nudne wszystkie prowadza do tego samego - "czy dobrze zrobiłem"
Nawet jesli by ci wszyscy powiedzieli ze źle postapiłes to co, trudno sie mowi niezmienisz juz tego !!8O
Napisano Ponad rok temu
Bez kitu czy załozyłes ten topic po to zeby cie wszyscy pochwalili ze dobrze zrobiłęs ze niewalczyłes 8)
Shadow ma racje te tematy sa nudne wszystkie prowadza do tego samego - "czy dobrze zrobiłem"
Nawet jesli by ci wszyscy powiedzieli ze źle postapiłes to co, trudno sie mowi niezmienisz juz tego !!8O
Ale na przyszłość nauczy:)
Napisano Ponad rok temu
I przez to Forum to staje sie coraz bardziej nudne skoro co trzeci topic to "czy dobrze zrobiłem....?"
Napisano Ponad rok temu
Juz te tematy zaczynają wkurzac ...
czy dobrze postapiłem czy dobrze zrobiłem ... bez sensu ... uniknąłes walki to dobrze, po cholere sie bic z głupich powodów, lepiej to przemilczec i dac sobie spokój
a Tu co drugi temat to zapytanie czy dobrze zrobiłem :twisted:
kazdy robi wedle uznania i swojego sumienia a nie później sie pytac na forum...
Dokładnie!! Kogo to obchodzi jak postąpiłeś ?? Jak zastosowałeś jakiś chwyt albo uderzenie na ulicy to się podziel wrażeniami i opisz ale że pijany koleś podchodzi do ciebie i coś mamrocze to według ciebie sytuacja, która kogoś interesuje?? Człowieku takich sytuacji jest wpizdu i spowrotem!! A to czy dobrze zrobiłeś czy źle to sam oceń!! Chodź tyle chyba potrafisz...
Napisano Ponad rok temu
I na zywca nie piszcie takich bzdur !!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
No ale co to go nauczy skoro bedac stałym bywalcem na budo tak czy siak bedzie znał odpowiedz - wiadome było ze wszyscy mu napisza ze dobrze zrobił itd skoro niedal sie sporowokowac!!
I przez to Forum to staje sie coraz bardziej nudne skoro co trzeci topic to "czy dobrze zrobiłem....?"
Gdy by było idelanie to by nie było moderatorów :-) Jeśli są to znaczy , że czasem posty muszą być na niskim poziomie. Proste jak drut. Nie ma co się wściekać bo to nie ma sensu.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A o czym chcesz dyskutować?? Że podszedł do ciebie koleś lekko pijany?? Nie rób z siebie debila... Przez takie topici forum spada na psy... Żałosne ale prawdzie........Po to jest forum żeby dyskutować a jeśli cie dany temat nie interesuje to po co w nim bieresz udział? Po co wtłaczasz posty nie na temat?Wiec panowie oburzający sie na moj topic nie piszcie poprostu.Jak 1500 tematów na tym forum znowu ten prowadzi do niepotrzebnej dyskusji..To tyle.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ciekawe uderzenia.....
- Ponad rok temu
-
Raport bezp. o gimnazjach w W-wie ( długie )
- Ponad rok temu
-
Zastosowalem Judo na ulicy - odczucia
- Ponad rok temu
-
Bokserski wicemistrz Polski strażnikiem miejskim..
- Ponad rok temu
-
ULICA I PARTER - przeczytaj zanim zaczniesz pisać bzdury
- Ponad rok temu
-
KOLEŚ WYSKOCZYŁ DO MNIE Z NOŻEM
- Ponad rok temu
-
RISPEKT !
- Ponad rok temu
-
obrona przed psem