no właśnie......rozważam pałke teleskopową......i jakaś uliczna MA ewentualnie....
ewentualnie MA?
ma byc na odwrot :twisted:
Napisano Ponad rok temu
no właśnie......rozważam pałke teleskopową......i jakaś uliczna MA ewentualnie....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajne techniki, prosze:
lewy prosty, prawy prosty, lowkick.
...dziekuje.....
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no właśnie......rozważam pałke teleskopową......i jakaś uliczna MA ewentualnie.... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Witam..hmm mój pierwszy post....
Chodzi o to aby doświadczeni ludzie z tego forum podzielili się jakimiś trickami np. cios w przepone czy whatever co może uratować cie od jakiegos byka....w mojej szkole jest dość spokojnie od kiedy wraz z kumplem postawiliśmy się pewnemy bossowi który regularnie wszystkich tłukł i wyciągał kase.......teraz już siedzi......ale pamiętam te momenty kiedy podchodzi on do mnie a moje serce mam w krtani okropne (hmmm troszke Ot sie zrobiło) tak więc prosze o jakieś ciekawe ciosy/chwyty/whatever :-)
Napisano Ponad rok temu
no pod koniec gimnazjum to mialem 185cm 75 kg i wiekszych odemnie to bylo przynajmniej kilkudziesieciu :roll:Problem polega na tym, ze jak juz przyjdzie jakis zly czlowiek zeby Ci zrobic "kuku", to on nie bedzie z gimnazjum.
Bedzie mial 185cm wzrostu i bedzie wazyl 85-90kg.
Napisano Ponad rok temu
AdamD napisał:
Problem polega na tym, ze jak juz przyjdzie jakis zly czlowiek zeby Ci zrobic "kuku", to on nie bedzie z gimnazjum.
Bedzie mial 185cm wzrostu i bedzie wazyl 85-90kg.
no pod koniec gimnazjum to mialem 185cm 75 kg i wiekszych odemnie to bylo przynajmniej kilkudziesieciu Rolling Eyes
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ty ziomus prosta sprawa - kup se guna
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu