Wypadki.... :)
Napisano Ponad rok temu
Pewnego razu przy Kote geshi zdażyło mi się że złamałem nos... nadziałem się na kolano Tori :roll: W sumie był i jest to ubaw po pachy bo nie wiem jak to zrobiłem Innym razem organizując pokaz z sekcją uke z którym wykonywałem tehchnike zaliczył hmmm.... widownie Może nie dosłownie ale jakoś pad jego się skończył między ludźmi Naszczęście wszyscy się odsuneli i nikomu nic się nie stało... efekt uboczny to piorunujące wrażenia pośród widowni Innym razem przez dziwne zrządzenie losu nadziałem się na jo mojego uke barkiem...
Heh jest dego dużo... Jestem ciekaw czy mieliście też takie dziwne przypadki czyt. wypadki :-)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nadziewanie się palcami nóg na pięty uke to moja specjalność... Boli toto potem nawet do dwóch tygodni.
tak, tez tak mam czesto. niestety raz skonczylo sie to zlamaniem malego palca i 3 miesieczna przerwa w treningu...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
HIOHOHOO Ellis, ty jestes naprawde pelna MOCY 8)wypadki... hmm w sumie mialam wypadek troche nie typowy. podczas wykonywania interpretacji zlamalam koledze boken, moje uderzenie bylo tak bardzo silne ze czesc bokena poleciala na drugi koniec sali...a nasz sala to 2 boiska koszykowki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ach ten niezastapiony, kochany Wallace, no nie, Jusi? :wink:A ja kiedyś zobaczyłam pajaka na macie i to było straszne!!! Z tego co pamietam to Wallace coś z nim zrobił!!! Strzeżcie się pająków na macie!!!!!!(poza nią także).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja kiedyś zobaczyłam pajaka na macie i to było straszne!!! Z tego co pamietam to Wallace coś z nim zrobił!!! Strzeżcie się pająków na macie!!!!!!(poza nią także).
Pająki są spoko...nie wiem czemu sie przeciw nim wzburzasz
Napisano Ponad rok temu
A ja kiedyś zobaczyłam pajaka na macie i to było straszne!!! Z tego co pamietam to Wallace coś z nim zrobił!!! Strzeżcie się pająków na macie!!!!!!(poza nią także).
Pająki są spoko...nie wiem czemu sie przeciw nim wzburzasz
Bo są okropne, obleśne, mają owłosione nogi, chodzą w straszny sposób i są wogóle fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!! I nie cierpię ich!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Ten opis pasuje do wielu ludzi :wink:Bo są okropne, obleśne, mają owłosione nogi, chodzą w straszny sposób i są wogóle fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj!!!!!!!!!! I nie cierpię ich!!!!!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Z tego co pamietam to Wallace coś z nim zrobił!!!
Ale, mam nadzieję, nie zrobił mu nic złego przestraszony (tzn. oczywiście Wallace pająkowi a nie odwrotnie :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Ciekawe, co mnie spotka w poniedziałek w pracy...
Napisano Ponad rok temu
A ja wczoraj piłem orężadę i wodę sodową z kolegami z pracy :wink: (ale nie w pracy) i koledzy poprosili zeby im pokazac co to jest to aikido, no więc szybciutko pierwszemu zrobiłem nikyo, drugiemu kotegaeshi, a trzeciemu yonkyo i po chwili wszyscy trzej siedzieli na podłodze w dziwnych pozach masując sobie nadgarski, a wszyscy pozostali włącznie ze mną zaśmiewali się do łez - musiało to wyglądać arcykomicznie ponieważ rozprawiłem się z nimi w jakieś 20-30 sekund i żaden z nich nawet nie pomyślał o obronie, czy czymkolwiek, co zapewne było spowodowane dużą ilością wypitej orężady, a ja czułem się conajmniej jak niezły master :twisted: A i był tam jeszcze koleś CBŚ, który jak to zobaczył, to powiedział, że mi tam załatwi robotę trenera W każdym razie było dużo śmiechu i wogóle to wszystko wyszło jakoś tak strasznie fajnie i na wesoło
Ciekawe, co mnie spotka w poniedziałek w pracy...
Do jutra będą chodziły opowieści o mistrzu który rozłożył 3 typków bez mrugnięcia okiem, po tygodniu będzie już ich 10, a po roku będzie krążyła opowieść o przesławnym mistrzu Jeżyku, który za sprawą tajemnej energii chi uniknął pocisków oddanych przez oddział agentów CBŚ :wink: .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy istnieją sekcje KAK w U.S.A. ??
- Ponad rok temu
-
Shoji Nishio Video
- Ponad rok temu
-
180 000 czarnych pasow w Aikido ?
- Ponad rok temu