noże Surefire - dziwna sprawa
Napisano Ponad rok temu
Na stronie SF [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] w dziale "surefire edged weapons" są dwa foldery Alpha (projekt Ryana, agresywny fighter) i nowszy Bravo (ażurowy punch dagger).
Na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] są cztery noże - oprócz wymienionych jeszcze Charlie (wedługo opisu mniejszy fighter) i Delta (bardziej użytkowy). Ale nie ma żadnych zdjęć.
Zastanawiam się czy Supremeco wymyśliło dwa ostatnie? Czy może niechcący za wcześnie opublikowali informacje na temat dwóch kolejnych? W końcu są przedstawicielem SF na Chiny, czy nawet tę część Azji. Może dali dupy i im się wymsknęło? Acha i nigdzie nie mogę znaleźć ani słowa na temat tych dwóch noży, może ktoś ma jakiś pomysł w tym temacie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
może nie wzięli innego makera bo ten też jest fajny, albo dlatego że inni robią już dla innych marek (oprócz Martina chyba). Moim zdaniem Ryan robi bardzo ciekawe noże, ale te SF są trochę przekombinowane (z wyjątkiem Alphy która mi się podoba) - przypominają mi trochę "narzędziowe" foldery Extrema Ratio (police i takie tam inne były).
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Maly mocny fixed
- Ponad rok temu
-
Oplot - Problem
- Ponad rok temu
-
Strider SmF gen ???