Wszystko fajnie - wybor sluszny, ale przeczytaj jeszcze prosze moj poprzedni post dot. TAKa i MFSaI na pewno Ontario, bo - płaski wysoki szlif, dobre wykonanie, wystarczająca długość klingi
Maly mocny fixed
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fallknivenowcy Konweksiarze jeszcze spod kamieni nie powyłazili? Pomór jakiś?
Napisano Ponad rok temu
He he... 10% z zysku poproszeBaaardzo podobają mi się wyniki tej ankiety. Zwłaszcza, ze niedługo będę TAKa sprzedawał.
Napisano Ponad rok temu
Oraz obowiązkowo Moose Hunter jak mam nastrój "klasyczny"... ten nóż potrafi na prawdę dużo. A przy tym bardzo "trapersko" wygląda, a ja lubię takie klimaty.
Napisano Ponad rok temu
Sorry za dubla:
Fallknivenowcy Konweksiarze jeszcze spod kamieni nie powyłazili? Pomór jakiś?
Powylazili i zaglosowali... ale nie wdaja sie w dyskusje, bo i tak swoje wiedza
Napisano Ponad rok temu
Rejs a ktora rekojesc ci sie nie podobala ? z Howling Rata czy Bog Doga ? pojawiaja sie wersje z micarta choc ja jestem zwolennikiem respirineC 8)
Z Bog Doga. Taki macałem w Swiecie nozy. Mam zresztą uraz do rekojesci z gumy od czasu badziewnych Hiszpanskich noży.
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
na ostatniej Desert Skinner, Desert Jack, Bog Dog (DS to zmicartowany BD, juz niedostepny, ale bedzie wznowienie. 1wszego maja pojawi sie z sr101 na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - 4ro calowiec)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poza tym nic się nie dostaje pod okładziny, nic nie rdzewieje, łatwo się czyści, że już nei wsponę o materiale - dla mnie zarąbiste noże.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystko fajnie - wybor sluszny, ale przeczytaj jeszcze prosze moj poprzedni post dot. TAKa i MFSaI na pewno Ontario, bo - płaski wysoki szlif, dobre wykonanie, wystarczająca długość klingi
he he przeczytałem i "Nie MFS, bo ma za krótką klingę i oplot i .... " w sumie najwiekszy minus to oplot, a jak ktoś ma kompleksy to i 1 cm stanowi dużą różnice :wink:
a na poważnie to dla mnie dobry nóż w teren to prosty, max użytkowy i max łatwy do utrzymania w czystości/ spójności
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Shrapnel w terenie to IMHO jakaś porazka ze wzgledu na jelec. Sam nozyk jest bardzo fajny.
Mówisz o tym który jest, czy o tym którego nie ma :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Oplot - Problem
- Ponad rok temu
-
Strider SmF gen ???
- Ponad rok temu