Kolana ?????
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Usunąłeś skutek, a nie przyczynę. Ale kop sobie dalej w powietrze...A ja musze wam powiedziec ze do kiedy to arteum biore, to kolana jak reka odjal. Juz nie bola mnie podczas kopania.
Napisano Ponad rok temu
to ze nie przyjmuje sie kopniec na kolana to ja wiem,ale jest mozliwosc ze niezdąze zablokowac a kop pojdzie nie na udo tylko na kolano i moze byc po wszystkim,tego sie obawiam.
Słuchaj lowki w Kyoku stosuje się raczej wśrod osób bardziej zaawansowanych, i kopnięcia kieruje się na udo. Ale nie moge ci obiecać że nie dojdzie do takiej sytuacji bo nawet mój
sensei na ostatnich zawodach w Ustce podczas walk w kategorii open, w półfinale zarobił od jakiegoś miśka (no taką miał budowe, znaczy był mocno zbudowany) lowka w kolano to mówił że myślał że już po jego nodze, ale jakoś wyszedł, choć bez operacji chyba się nie obejdzie.
Czyli wiesz wszysko zależy od ciebie, ale pamiętaj wypadków nigdy się nie wystrzeżesz.
Napisano Ponad rok temu
Usunąłeś skutek, a nie przyczynę. Ale kop sobie dalej w powietrze...
Wiem, ale niestety u nas nie ma mozliwosci innej, no chyba ze kopac w partnera tak czasem robimy, gdy trzyma nam z wlasnych rak.
Moze kiedys sie dorobimy na sekcji workow.....male miasto, mala sekcja, malo mozliwe....
Napisano Ponad rok temu
Średniej wielkości tarcza kosztuje ok. 50 zł. Na początek wystarczy 10 szt. - będzie dla 10 par czyli 20 osób. To chyba nie są duże pieniądze jak na 20 osób?Wiem, ale niestety u nas nie ma mozliwosci innej, no chyba ze kopac w partnera tak czasem robimy, gdy trzyma nam z wlasnych rak.
Moze kiedys sie dorobimy na sekcji workow.....male miasto, mala sekcja, malo mozliwe....
Napisano Ponad rok temu
Średniej wielkości tarcza kosztuje ok. 50 zł. Na początek wystarczy 10 szt. - będzie dla 10 par czyli 20 osób. To chyba nie są duże pieniądze jak na 20 osób?
No niby nie, zobaczymy...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium KATA/KUMITE w Gdyni
- Ponad rok temu
-
Najciezszze nokalty
- Ponad rok temu
-
Wasze Karate
- Ponad rok temu
-
czy w kraku mozna
- Ponad rok temu
-
Zdięcia z seminarium z sensei K. Chinenem (9dan)
- Ponad rok temu
-
napięstniki
- Ponad rok temu
-
Puchar Świata Shidokan - Francja 2005
- Ponad rok temu
-
fuku-go
- Ponad rok temu
-
CO myslicie o Ryu Te??