pytania o Royce'a i nie tylko
Napisano Ponad rok temu
Ponadto także z subfightera ściagnęłem walkę Royce'a z Yoshidą zatytułowaną "First Match"(co sugeruje, że było tych walk więcej niz jedna) i walke tę wygrywa Yoshida dusząc Royce'a. Natomiast na sherdogu jest wymieniona tylko jedna walka w/w panów zakończona remisem. Ile razy Royce walczył z Yoshidą?
No i ostatnie pytanie, na ile wiarygodnym źródłem jest sherdog?
Napisano Ponad rok temu
Ponadto także z subfightera ściagnęłem walkę Royce'a z Yoshidą zatytułowaną "First Match"(co sugeruje, że było tych walk więcej niz jedna) i walke tę wygrywa Yoshida dusząc Royce'a. Natomiast na sherdogu jest wymieniona tylko jedna walka w/w panów zakończona remisem. Ile razy Royce walczył z Yoshidą?
Rekordy na Sherdogu nie sa bezbledne ani pelne. Pamietaj o tym.
Walka o ktorej mowisz (Yoshida vs Royce) zostala uznana za nie byla. Walka rewanzowa zostala uznana za remis.
Napisano Ponad rok temu
Ściągnęłem sobie z subfighter.com walkę Royce'a z niejakim Bobbym Olgunem - a na sherdogu nie ma o tej walce informacji. Czy ktos wie gdzie sie ta walka odbyła i kiedy?
z tego co wiem to byla "walka kolezenska"
Napisano Ponad rok temu
Natomiast jego walka z Bobbym Olgunem to było bardziej show, nie wiem czy nie odbyła się na jakiejś gali Japońskiego Pro Wrestlingu. (Sherdog nie bierze pod uwagę tego typu szajsów :wink: )
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
NIe rozmawiajmy juz o tym :roll:
;-)
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o statystyki skuteczności stylów sherdog nie jest w żadnym wypadku wiarygodny (z oczywistych względów). I na to nie ma sensu się powoływać. Z nazewnictwem technik też bywa różnie (np. duszenia w tabelach walka wygrana przez ... ). A reszta j.w. Warto porównać sherdoga np. z [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja widziałem walki Ricksona Gracie w ... Sambo! Aż się zdziwiłem, że on tam występował. Też na próżno ich szukać w [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
EVT 'Phoenix' - European Grand Prix 2005
- Ponad rok temu
-
Ty możesz ustawić rozpiskę kolejnej rundy Pride GP
- Ponad rok temu
-