Zdięcia z seminarium z sensei K. Chinenem (9dan)
Napisano Ponad rok temu
Jak ktoś był i ma jakieś fajne zdięcia to niech dorzuci.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Thanks to [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] for free image hosting.
Druga porcja później bo już nie mam cierpliwości wstawiać...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Niby nie moja działka ale czy seminarium nie jest po to żeby się uczyć, a nie uje..ć się jak zwierzę?o jezu ale chyba na tym seminarium to zescie sie nie przemeczali za bardzo, choc widze ze niektorzy to i reke nad glowe podniesc potrafia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
U nas tak nie ma
Pozdrowka
Napisano Ponad rok temu
Wstawiam trochę zdięć (nie ja robiłem) ze stażu, który odbył się 23-24.04
w Wawie.
Dzięki jagas. Fajne zdjęcia.
Jak ktoś był i ma jakieś fajne zdięcia to niech dorzuci.
Popieram. Ja z powodu pracy niestety nie mogłem być na stażu, więc każda ilość dokumentacji fotograficznej mnie interesuje
Pozdr.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
napięstniki
- Ponad rok temu
-
Puchar Świata Shidokan - Francja 2005
- Ponad rok temu
-
fuku-go