napięstniki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeżeli nie szkoda ci kasy doradzał bym kupno napięstników Adidasa. Są to zdecydowanie najlepsze ochraniacze dostępne na rynku. Na zawodach walczyłem w napięstnikach wielu marek i w żadnych pięść nie jest tak perfekcyjnie spasowana z napięstnikiem jak w adasiach. Pozdro.
Twoja piesc - moze tak, jego - moze nie... Po pierwsze nie kupuj w zadnym sklepie wysylkowym tylko przymierz jakie Ci najbardziej odpowiadaja. A firmowe napiestniki (Kamikaze, Adidas czy Kwon), polecam bo po prostu beda Ci sluzyc lata... Ja swoich Kamikaze uzywam 8 lat i nie mam zamiaru zmieniac. Pozdro.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napięstniki są mi potrzebne abym mógł trenować z kumplem kumite, z uderzeniami na głowę nie boję się o rękę tylko o jego głowę . Też mam zamiar wystartować w kumite (shotokan) tam są potrzebne, a do full kontaktu są nie potrzebne(w którym też wystartuję)
Skoro uważasz, że do full kontaktu są niepotrzebne, to wystartuj bez nich a zobaczysz, czy się opłacało. Ja trenuje Budokai, w którym jest tylko full kontakt i nie ma mowy, żeby startować bez napięstników. Walka bez nich i pierwszy lepszy strzał na głowe to pewna kontuzja. Życzę powodzenia w walce i całych dłoni.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Puchar Świata Shidokan - Francja 2005
- Ponad rok temu
-
fuku-go
- Ponad rok temu
-
CO myslicie o Ryu Te??
- Ponad rok temu