Vt w gda
Napisano Ponad rok temu
W atw mialy byc ale cos nie wyszlo i nie ma :?
Napisano Ponad rok temu
Might Bulls
MMA Gdynia (klub w Galeonie)
Napisano Ponad rok temu
Gdańsk Wrzeszcz ul. Kościuszki 111
Sp. nr. 52 róg Hallera
pon śr, pt 18.30
100 zł za miesiąc
prowadzi Paweł Ziółkowski psełdonim Boruta
To dane o nim: mam nadzieje, że za to mi mordy nie obije :wink:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Do Sarmatii sam bym z chęcią się przeszedł, ale w tej chwili(jeszce z tydzień minimum) jestem nie w pełni sprawny. Tak naprawde główny problem to kasa . Jakbyś tam trafił to mam prośbę opisz treningi i swoje odczucia na temat klubu.
email [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
tel. kom. 0-507-559-479
Drugi klub to ATW [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Też mógł byś opisać jak tam jest... Na stronie są informacje co i jak.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Matee - a skad niby mamy sie domyslic, ze GDA to Gdansk a nie Gdynia? Klawiature masz zepsuta czy pisac nie umiesz?
Napisano Ponad rok temu
Po tym "A" :wink:Nie wygrzebujcie tematu Boruty po raz setny kurwać.
Matee - a skad niby mamy sie domyslic, ze GDA to Gdansk a nie Gdynia? Klawiature masz zepsuta czy pisac nie umiesz?
Ale masz racje Cynik, że lepiej żeby całą nazwę napisał.
P.S. Dzięki za informacje, że "jego osoba" była już poruszana :wink:
Napisano Ponad rok temu
To może wypada powiedzieć dlaczego?? :wink:Nie wygrzebujcie tematu Boruty po raz setny kurwać.
Domniemam z tego co na necie przeczytałem, że nie był wygodny na tym forum(Boruta) dla Fiodora i Hasta, a pretekstem do wyrzucenia go z forum było "wklejenie zdjęć pedałów". Wszystko wygląda na sprawę polityczną(jakieś konflikty pomiędzy Bjj Polska i chyba inną organizacją Bjj). Do tego doszły jakieś sprawy ambicjonalne zarówno chyba ze strony Boruty jak i Hasta i Fiodora. Tyle mnie omineło na tym forum szkoda że nie jestem tu od 2001r..
Ciekawy jest wątek niezapłacenia za jakieś treningi przez Hasta i wniesienie przeciwko Borucie sprawy na policję o pobicie lub próbe pobicia za co miał on "siedzieć" bądź siedział.
Na innym forum o podobnej tematyce(regulamin zabrania mi podania odnośnika do niego) są zdjęcia dla zainteresowanych jak wygląda u niego trening. Jeszcze jednym ciekawą rzeczą, z którą się spotkałem w necie jakiś czas temu było zapewnienie "naszego chłopaka jeszcze nikt nie pobił" czy coś w tym stylu reklamujące jego klub i pyskówki pomiędzy uczniami Boruty i jeszcze uczniami z jakiegoś innego klubu.
Jeżeli uda mi się za jakiś czas trafić na trening do Sarmatii to z przyjemnością zrelacjonuje i opisze swoje odczucia, może w wątku tree.
Tu są dane o stoczonych przez niego(Borutę) walkach czy raczej jak narazie 1 walce.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciekawie, ciekawie się zapowiada Niestety mnie wtedy nie było tutaj jeszcze :wink:Pobicie to dotyczylo jednego z userow tego forum a siedzial chyba za cos innego :wink: ale racja bylo juz tyle razy i nie warto tego tematu ciagnac dalej.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pride 2005 filmy
- Ponad rok temu
-
bjj+silownia?
- Ponad rok temu
-
Pride GP 2005 - WYNIKI i fotki
- Ponad rok temu