Pride 2005 filmy
Napisano Ponad rok temu
Prosze, prosze, prosze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co zrobic jesli bitcomet nie chce automatycznie zaczac sciagac pliku ( po kliknieciu na niebieski link ) i nie moge sciagnac pliku torrent na pulpit ?? Da rade jakos zrobic w tym bitcomet aby automatycznie zaczol sciagac film po kliknieciu na link ? Bo wczesnie w innym torrencie tak mialem.
Przy kliknieciu na link wyskakuje mi taki komunikat
" Program IE nie moze otworzyc tej witryny internetowej.Zadana witryna jest niedostepna lub nie mozna jej znalezc. Sprobuj ponownie pozniej. "
Pomocy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jezeli plik torrenta by sie sciagnal na dysk i po podpieciu do bitcometa nie ruszyloby sciaganie to moze byc np. zablokowanie portow torrenta przez adminow w twojej sieci itp.(torrent niby nie dziala na zadnych konkretnych ,ale na to tez sa sposoby). jezeli zwyczajnie plik sie nie chce sciagnac na dysk,to pewnie ich server z torrentami padl, www stoi pewnie na innym serverze, a pliki sa niedostepne bo cos im siadlo...
niby po polsku, a ja nic nie rozumiem
Napisano Ponad rok temu
obecnie na mma-trackerze, jest juz ze 4 (lub wiecej) wersje tego pride do zaciagniecia, jak i osobne walki
Napisano Ponad rok temu
takie cos to caly turniej , czyli wszystkie walki ? Wazy az 1,3 GB . Gala bedzie mi sciagal kumpel bo ma lepsze lacze i wogole i raczej nie chcialbym ryzykowac w slepo dzieki
Napisano Ponad rok temu
Chlopaki powiedzcie mi jeszcze czy np. PrideFC Total Elimination 2005 xvid ppv torrent
takie cos to caly turniej , czyli wszystkie walki ? Wazy az 1,3 GB . Gala bedzie mi sciagal kumpel bo ma lepsze lacze i wogole i raczej nie chcialbym ryzykowac w slepo dzieki
Tak to cala gala.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bjj+silownia?
- Ponad rok temu
-
Pride GP 2005 - WYNIKI i fotki
- Ponad rok temu
-
Jak tu nie lubić Igora?