Krzyś T - chylę czoło za cierpliwość poklon
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na szczęście już mój przedmówca podał Ci link do artykułu o kung-fuTsailifo : nie powtarzaj sie i nie pisz "to nie jest kung fu", napisz "to nie jest to co ja uważam za kung fu", jak już. Ewentualnie proszę o ścisłą definicję kung fu, taką pod którą wszyscy się podpiszą.
Choy Lee Fut tak Choy Li Fut niePoza tym o ile wiem, to CLF przyszło do Polski bodajże z Hiszpanii, więc czy to czego tam się ktoś uczył to było "prawdziwe kung fu", czy nie?
Litości... przestań pieprzyć głupoty !!! ilu chińskich mistrzów poznałeś aby pisać takie bzdety ???A jeśli chodzi o "autentycznych chińskich mistrzów nauczających prawdziwego gong fu" - panowie, litości. Każdy kto zetknął się z kimś z tamtego kręgu kulturowego wie, że chińczycy uważają się za najwyższą rasę, a białych za "barbarzyńców", quai loh...I kogoś takiego autentyczny chiński mistrz nauczy tego, co sam poznawał całe życie jako sekret rodziny/szkoły itd.???
Napisano Ponad rok temu
A jeśli chodzi o "autentycznych chińskich mistrzów nauczających prawdziwego gong fu" - panowie, litości. Każdy kto zetknął się z kimś z tamtego kręgu kulturowego wie, że chińczycy uważają się za najwyższą rasę, a białych za "barbarzyńców", quai loh...I kogoś takiego autentyczny chiński mistrz nauczy tego, co sam poznawał całe życie jako sekret rodziny/szkoły itd.???
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu