Majowe Mistrzostwa Świata KK
Napisano Ponad rok temu
Pozatym prawdopodobnie jeszcze moj Sensei pojedzie do Tokyo !! Ale stoi to pod znakiem zapytania!!
A na kadrze bylem prawie codziennie.....mialem okazje trenowac...lecz nie skorzystalem z tej mozliwosci...co innego chlopaki odemnie z klubu !!!
Napisano Ponad rok temu
Przeciez to nie zawody typu o puchar wójta tylko ponoc MŚ więc przestańcie się podniecać.
Napisano Ponad rok temu
Pozatym prawdopodobnie jeszcze moj Sensei pojedzie do Tokyo !! Ale stoi to pod znakiem zapytania!!
No coz drogi Zonku - mimo szczerego szacunku ani Edwardowi G, ani innym oldboyom nie wroze wielkich sukcesow - no moze z wyjatkiem Synoradzkiego. Jak wynika z "drabine" maja do przejscia troche skosnookich i twardoglowych (znaczy Rosjan). Mimo swietnosci w zamierzchlych czasach chyba nie przywiaza medalu (szkoda). Ale i dla faktu ze startuja (i musza sobie za to zaplacic) chyle czola. Traktuja to chyba (udzial w zawodach) jako kolejny krok aby zdobyc kolejnego pagona na pasku a nie jako faktyczna proba zwyciestwa.
Napisano Ponad rok temu
Nawet napewno. Slyszy sie od dawna w swiecie KK ze jest powiedzialbym na "czarnej liscie" prawdopodobnie za jak sie to okresla swoja krnabrnosc i nieposluszenstwo. Szkoda zwlaszcza ze ja ta krnabrnosc nazwalbym poczuciem wlasnej wartosci, a nieposluszenstwo - posiadaniem wlasnego zdania. Chociaz moge sie mylic.
Szkoda bo to byl i chyba jest nadal swietny zawodnik.
Napisano Ponad rok temu
Wiem ze Edward G. musi sobie doplacic polowe albo biletu badz calego kosztu wyjazdu!? Cos takiego obilo mi sie o uszy
Co do Piotrka Sawickigo to prawda z ta czarna lista!!! Nieciekawe sa uklady na lini SAWICKI -> DREWNIAK!!!
Napisano Ponad rok temu
W koncu to Shihan Drewniak jest szefem i on decyduje !
Ilu juz bylo takich co to niby mieli swoje zdanie , chceli rzadzic a potem wystawili Shihana do wiatru .
Wladze trzeba szanowac !
Napisano Ponad rok temu
Wladze trzeba szanowac !
Eh... Mistrzów świata tym bardziej.
Napisano Ponad rok temu
I co w tym dziwnego ? Powiem wiecej - jest prawidlowo.
W koncu to Shihan Drewniak jest szefem i on decyduje !
Ilu juz bylo takich co to niby mieli swoje zdanie , chceli rzadzic a potem wystawili Shihana do wiatru .
Wladze trzeba szanowac !
Zgadza sie, powiem wiecej wszyscy powninni sie szanowac - a przyklad powinien isc od gory (tak mnie mama uczyla).
Mysle tez ze zawsze mozna sie dogadac - trzeba tylko chciec, a nie unosic sie duma (to sie tyczy wszystkich, lacznie z tymi dla ktorych byly mistrz swiata jest niewygodny)
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieje, ze debiut na MS wypadnie dobrze.
Do polityki sie juz nie mieszam wiec nie komenuje niektorych wypowiedzi, bo dla mnie sa smieszne
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PIERWSZE ZAWODY
- Ponad rok temu
-
Kyokushin Kata
- Ponad rok temu
-
W czym moczyć poobijane dłonie?
- Ponad rok temu
-
Niskie pozycje w shotokan i nie tylko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ponad rok temu
-
22 Miedzynarodowy Oboz Karate - Ravensburg
- Ponad rok temu
-
hahaha, tasiemka
- Ponad rok temu
-
Pytanie do ćwiczących Gosoku Ryu
- Ponad rok temu
-
makiwara
- Ponad rok temu
-
WYDARZENIE DZIESIĘCIOLECIA W POLSKIM KARATE !!!
- Ponad rok temu
-
KSIĄŻKA Z UKŁADAMI BLOKÓW/CIOSÓW/KOPNIĘĆ
- Ponad rok temu