Proca klasyczna - tutorial
Napisano Ponad rok temu
Mnie sie przewali tylko poniedzialek - matura usta z polskiego i juz bede mial duzo wiecej czasu na zabawe, wiec tez na pewno zmontuje sobie procke i postrzelam, a potem zdam sprawozdanie z tego jak mi poszlo i ile bylo ofiar ;-)
Napisano Ponad rok temu
Kazdego. Przydaly, wielkie dzieki.Jak sie strzela? Jakiego stylu probowales? Przydaly sie intrukcje?
Ogolnie overhandem i osemka najepiej sie strzela, najszybciej pociski leca i najwieksze skupienie mam
Probowalem tez tego podobnego do serwu tenisowego i rzeczywiscie noszenie i sila jest super.
Instrukcje masz na 1 stronie tego tematu.Przydały się instrukcje produkcji, bo strzelać to już się treba naumieć samemu
A jak jestes niezdolny to zawsze masz mnie
Napisano Ponad rok temu
Moze przyniose na pola cosik
Napisano Ponad rok temu
Ja widac juz po.Jestem w trakcie
Moze przyniose na pola cosik
Na pewno wezme ze soba na pola
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A czy maja we krwi? Hmm mi to sie wydaje ze po prostu od dziecka trenuja :-) , a u nas to sztuka zapomniana wiec i na starosc ciezej sie wycwiczyc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zatem trenujmy.... 8)
Napisano Ponad rok temu
musze kupić troche kamieni, tona kosztuje koło 200zł więc nawet chyba nie będzie trzeba ich zbierać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
dzisiaj sie fajnie bawiłem na odrą niestety kamienie jeszcze nie śmigają na drugą stronę, ale to tylko kwestia czasu
generalnie wykluczyłem już overhanda jako sposób na rzut, no i zastanawiam sie nad horyzontalną pozycją, bardzo fajne płaskie rzuty można robić. na odległość rządzi oczywiście underhand całym ciałem, albo nawet z dokroku - ta energia jest piorunująca.
Napisano Ponad rok temu
Ja znow polecam goraco pocwiczenie osemki... Trening tego, zeby bylo wszystko poprawnie to krew pot i lzy ale warto. Z bliska dosyc celny a z holubcem tak jak [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] strzela sie porownywalnie z underhandem.
Napisano Ponad rok temu
Brakuje mi jeszcze wyczucia ale z 10 metrów trafiłem 2 razy w butelkę (wprawdzie na kilkanaście strałów, ale co tam , to pierwszy raz). Strzelam znad głowy poziomo, z wykrokiem. Zaczynam z procą u nogi zwisającą, okręcam raz i z wykrokiem walę znad głowy. Muszę popracowac nad techniką, bo jeszcze czasami za walę za bardzo w "stronę obrotową" czyli za późno wypuszam sznurek...trzeba zawsze przyjąć poprawkę (w lewo ).
PZDR,
Smoku
PS. Ja nie mam problemu z amunicją o tyle, że w okolicy mam podjazd wysypany idealnymi kamyczkami :wink: wprawdzi nie otoczaki, ale zawsze...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bój się.....cz. 2 "reaktywacja"
- Ponad rok temu
-
proc
- Ponad rok temu
-
Blue Dragon - Smoczy Bat
- Ponad rok temu
-
Kursy ???
- Ponad rok temu
-
Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
- Ponad rok temu
-
Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla baseballa
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa .... cała prawda ...
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Munczako
- Ponad rok temu