song style:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
che style:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
clipy xingyiquan
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano Ponad rok temu
Re: clipy xingyiquan
Lepszych nie ma?
Tomek, przeczytałem ostatnio na stronie Tadzia Goldewichta relację z jakiś otwartych zawodów Xinyi i wnioski brzmiały dość pesymistycznie... Dlatego zapytuję, czy widziałeś jakieś przyzwoite xinyi/xingyi "w akcji"?
Może anegdotkę jakąś? Forum by się ruszyło
K.
ja nie moge odpisywac wiec znow tutaj, to sa clipy z serii o xingyiquan i prezentujacy sa niby znani, czy sa dobrzy... hmmm Tadzio co tam siedzi dlugi czas cwiczy zupelnie z kims innym co w ogole nie byl godzien zeby na tych dyskach byc :wink: , spotkalem jak bylem u Tadzia pare osob co wie jak to uzyc ale znow nie sa to ludzi z znani tylko spokojnie sobie gdzies tam dlubiacy swoje i nie zalezy im zeby byc slawnym czy nawet zeby uczniow miec wiec jak sie nie zna chinskiego i tam nie mieszka to szanse na trening z nimi czy nawet spotkanie sa zerowe
Tomek, przeczytałem ostatnio na stronie Tadzia Goldewichta relację z jakiś otwartych zawodów Xinyi i wnioski brzmiały dość pesymistycznie... Dlatego zapytuję, czy widziałeś jakieś przyzwoite xinyi/xingyi "w akcji"?
Może anegdotkę jakąś? Forum by się ruszyło
K.
ja nie moge odpisywac wiec znow tutaj, to sa clipy z serii o xingyiquan i prezentujacy sa niby znani, czy sa dobrzy... hmmm Tadzio co tam siedzi dlugi czas cwiczy zupelnie z kims innym co w ogole nie byl godzien zeby na tych dyskach byc :wink: , spotkalem jak bylem u Tadzia pare osob co wie jak to uzyc ale znow nie sa to ludzi z znani tylko spokojnie sobie gdzies tam dlubiacy swoje i nie zalezy im zeby byc slawnym czy nawet zeby uczniow miec wiec jak sie nie zna chinskiego i tam nie mieszka to szanse na trening z nimi czy nawet spotkanie sa zerowe
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zawody WT
- Ponad rok temu
-
Wczym moczyć obite dłonie?
- Ponad rok temu
-
Ngo cho kun / Wuzu quan - filmiki
- Ponad rok temu
-
win chun/ wing tsun - karate
- Ponad rok temu
-
Hung Gar
- Ponad rok temu
-
Niewygodny temat!!!
- Ponad rok temu
-
Gala kickboxingu z udziałem zawodnika sanshou ;]
- Ponad rok temu
-
Metody treningu siłowego w tradycyjnym kung fu.
- Ponad rok temu
-
Ładnie czy Dokładnie
- Ponad rok temu
-
Shi Ming
- Ponad rok temu