pistolet gazowy
Napisano Ponad rok temu
mam pytanie co możecie polecić z pistoletów gazowych, co jest najlepsze rewolwer, czy pistolet itp.
i słyszałem o pistoletach które zostały wycofane z wojska tetetki i jakieś jeszcze i to są normalne pistolety no ostrą amunicje ale są przerobione na gazówke
możecie mi coś o tym napisać???
z góry dzięki :-)
Napisano Ponad rok temu
Osobiscie uważam że jako taka broń gazowa do obrony własnej to raczej chybiony wybór. Jeśli już to chyba najlepsze są pistolety firmy Erma(miałem w ręku strzelałem zachowuje się poprawnie) ew. widziałem przeróbkę polskiego P-83 na na gazówkę. TT to wielki bydlak jesli chodzi o pistolet do obrony a nadodatek paskudny do strzelania. Polecał bym znaleść coś o wyrzej wymienionej firmie Erma i kupić repilikę powiedźmy Walthera PPK. Jak masz jeszcze jakieś pytania-pisz coś poradzimy.
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle to bron gazowa to całkowita poronka i osobiście wolę żel pieprzowy. Bo masz jeszcze przepisy mówiące o tym, że nie mozesz strzelać z bardzo bliska itp. A co będzie jak wyciągniesz gazówkę a zbir ostrą to leżysz. Broń gazowa to broń zdecydowanie ofensywna a nie obronna i nie zawsze możesz jej użyć. a jak nie masz zezwolenia to idziesz siedzieć itp. Daj sobie spokój.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Gaz pieprzowy/paralizujacy dla dziewczyny..
- Ponad rok temu
-
Pytanie od Nowego :) - Hartowniczy Piecyk Gazowy
- Ponad rok temu
-
Pozwolenie na broń gazową
- Ponad rok temu
-
mini test gazu
- Ponad rok temu
-
Pistolet gazowy