Wyskok
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mógłby mi ktoś polecić jakieś ćwiczenie na poprawienie wyskoku. Jestem doscy wysoką osobą a mam dośc niski wyskok i chciałbym na tymj popracować(głównie potrzebuje tego do koszykówki). z góry dziękuje
Musisz palic wiecej tej roslinki co to ja masz na awatarku, to nawet nie bedziesz musial specjalnie skakac zeby poleciec, hej! wysoko...
A tak na serio, to nie ma cudow. Skocznosc najlepiej poprawia.... skakanie.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Musisz palic wiecej tej roslinki co to ja masz na awatarku, to nawet nie bedziesz musial specjalnie skakac zeby poleciec, hej! wysoko...
oj będzie trudno ale sie postaram
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze dwa to takie programy treningowe dla koszykarzy i siatkarzy na poprawienie wyskoku ,wytrzymałosci nóg. Jest to cykl 10-12 tygodni cwiczen, ale osobiscie uwazam ze tam sa taakie zabójcze ilosci powtorzen ze bez przygotowanie 2-3 miesiecznego na siłowni ( w sensie wzmacniania nóg) nie da sie ukończyc tego programu bez kontuzji. Sam gram w siatke od 7 lat i dwa razy podchodziłem do tego i dwa razy mi kolana siadły. Choc znam osobe ktorej sie udało i porpawiła wyskok o 20 cm 8O ."Red Alert " "Super Dunks" "Jump Soles"
A co to takiego
Napisano Ponad rok temu
Pierwsze dwa to takie programy treningowe dla koszykarzy i siatkarzy na poprawienie wyskoku ,wytrzymałosci nóg. Jest to cykl 10-12 tygodni cwiczen, ale osobiscie uwazam ze tam sa taakie zabójcze ilosci powtorzen ze bez przygotowanie 2-3 miesiecznego na siłowni ( w sensie wzmacniania nóg) nie da sie ukończyc tego programu bez kontuzji. Sam gram w siatke od 7 lat i dwa razy podchodziłem do tego i dwa razy mi kolana siadły. Choc znam osobe ktorej sie udało i porpawiła wyskok o 20 cm 8O ."Red Alert " "Super Dunks" "Jump Soles"
A co to takiego
drogie to jest??
Napisano Ponad rok temu
Ja tez potrzebuje wyskoku do PK. Oprocz przysiadow, palcow etc. to co jeszcze polecacie ?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Trening silowy
- Ponad rok temu
-
skurcze zychwy
- Ponad rok temu
-
ABS II
- Ponad rok temu