Staż z senseiem Orban!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Zdjęcia są super! Szczególnie ostatnie senseia Orban rządzi :wink:
Ale bardziej Sensei Hofman, czy Orban Kogo byś wybrała Jusi :twisted: co :twisted:
Jeżyku za ciężkie pytania zadajesz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Ladna iriminage, Wallace, aczkolwiek przydaloby sie zejscie na kolana no i twoja glowa nie jest szczelnie przycisnieta do uke, co znacznie oslabia kontroleKrwawy msciciel Wallac w akcji. Stalowe spojżenie i zimna twarz profesjonalisty :twisted:
Co do szerokich pozycji to sa dla mnie ok jesli sluza do rozwiniecia mocy rzutu w treningu 1 na 1. Glownym ich celem jest przeciez utrzymanie stabilnosci przez tori, kiedy uke chce go zabrac ze soba padajac, robic cos w rodzaju sutemi 8)
W jyu waza przeciw kilku atakujacym i tak sie automatycznie skracaja wiec nie ma prob.
Ogolnie bardzo fajny fotoreportaz! :peace: przydalo by sie pare komentarzy obecnych na stazu lozy szydercow
Napisano Ponad rok temu
To Honorata też jest na forum o.O?
Występuje pod tajemniczym pseudonimem ataronoH
jeszcze pare zdjec w rekawie mam Wink
w takim razie prosimy o wysypanie fotek z rękawa wprost na na ekrany naszych monitorków
Napisano Ponad rok temu
To Honorata też jest na forum o.O?
Występuje pod tajemniczym pseudonimem ataronoH
Kurcze nie wpadłabym na to :wink:
Napisano Ponad rok temu
Staż mi się podobał, jakbym zamknął oczy :wink: i tylko bym słuchał, to bym nawet mógł przypuszczać, że jestem na jednym z naszych staży :wink: .
Załozenia teoretyczne przyjmowały trochę inną formę techniczną, niż to do czego jestem przywyczajony, ale uważam, że wszyscy mogli dużo skorzytać (ale raczej na tatami nie było chętnych poza chlubnymi wyjątkami - vide Wallace i Jerzyk (jak oko?) ).
Z pewnością jest to Nauczyciel, który wprowadza sporo nowego, świeżego oddechu do tego co pokazuje, i do tego co było do tej pory pokazywane na stażach Jedynej Panującej i Słusznej Linii :wink: .
Niestety, mimo mojego pozytywnego nastawienia i bardzo delikatmej działalności Loży Szyderców po zakończniu zajęć mój Astrowóz został zaatakoany przez zmotoryzowane siły Aikikaju :wink: .
Pamiętajcie - uważacie na czarną hondę CRX z blond białogłową za kierownicą.
Pancer (który już zastanawia sie nad zemstą :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Uwaga!!! Imć Panzer trzymie wrogie politycznie książki z Ch.Tissier i filmy
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Nie zdążyłęm schować do torby i się wydało.......moze nikt ze Szczecina i wierchuszki PAA tego nie przeczyta i co gorsza nie zobaczy :wink: , inaczej...... czeka mnie sromota i wygnanie .
Pancer (który tylko trzyma książke i już czuje jak go ręce palą :wink: )
Napisano Ponad rok temu
imć garry, imć panzer, imć honorata, imć grześ, imć nie wiem kto
A ja wiem kto .
Staż był bardzo fajny. Sensei dość dokładnie tłumaczył poszczególne techniki i to co wg niego jest w nich najważniejsze. Szkoda, że na treningach z boken sobie tak średnio poćwiczyłem, bo sprzęt miałem raczej nie nadający się do kashimy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ha tu cię mamy :twisted: Zobaczone i zapisane na niechybne potępienie Twoje :wink:O żesz......... k....... ma..... :wink:
Nie zdążyłęm schować do torby i się wydało.......moze nikt ze Szczecina i wierchuszki PAA tego nie przeczyta i co gorsza nie zobaczy :wink: , inaczej...... czeka mnie sromota i wygnanie .
Pancer (który tylko trzyma książke i już czuje jak go ręce palą :wink: )
Napisano Ponad rok temu
za pare dni wrzuce pare fotek jeszcze
Napisano Ponad rok temu
Ja milcze jako loza szydercow
za pare dni wrzuce pare fotek jeszcze
Kotku, do loży szyderców,to ty musisz jeszcze troszkę poczekać (a nawet dwie troszki )
Napisano Ponad rok temu
z pozdrowieniami
Napisano Ponad rok temu
No, Wallace, kongrats, same miesniory Boczki juz ci sie powoli zaokraglaja, jeszcze troche i Jezykowi zaczniesz robic konkurencje :wink:a tak wygladaja plecy Wallaca (centralnie)
Napisano Ponad rok temu
Szanowny Pancerze, bez paniki, wygladasz niczym Sokrates 8) taki zamyslony wyraz twarzy, jak nigdy! :wink:Pancer (który tylko trzyma książke i już czuje jak go ręce palą :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Szanowny Pancerze, bez paniki, wygladasz niczym Sokrates 8) taki zamyslony wyraz twarzy, jak nigdy! :wink:
Szanowny Szczepanie, znamy się tyle lat i dobrze wiesz ile wysiłku mnie kosztował taki wyraz lica.....
Pancer (który przez chwile myślał, że Sokrates też ćwiczył aiki... :wink: )
Napisano Ponad rok temu
Uwaga!!! Imć Panzer trzymie wrogie politycznie książki z Ch.Tissier i filmy
Z tego co mi wiadomo, to miało być w ramch kaumflażu. Ale nasza przykrywka szybko zaostała odkryta przez wprawne oko Jeżyka
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co się stało z sensei Hosodą??
- Ponad rok temu
-
Michał Górski -5 dan
- Ponad rok temu
-
Shintoism ???
- Ponad rok temu