Staż z senseiem Orban!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurde, to sensei podolczynski ci pewnie pozwoli od jutra chodzic w hakamie.Dostałam 85% z maturki i moge z czystym sumieniem iść na staż :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ellis: nie to kategorycznie zabronione :wink:
bo ja tam glownie chialabym porobic fotki na zaliczenie zajec z fotografi? bedzie to mozliwe??
Napisano Ponad rok temu
Co do popatrzenia to oczywiście można. Nie wiem jak ze zdjęciami.hmm a mozna sie przejsc popatrzec??
Poważnie są opłaty?? Bo w końcu nie wiem:( - wszyscy robią sobie w dziale aikido jaja ze wszystkiego i można się czasem pogubić.Ale wstęp na widownię pewnie jak "zwykle" na Gwardii - 15zł?
Napisano Ponad rok temu
W ogloszeniu o stażu na stronie organizatora [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] nie ma ani slowa o oplatach za ogladanie, a wiec takich opłat nie będzie.Ale wstęp na widownię pewnie jak "zwykle" na Gwardii - 15zł?
Napisano Ponad rok temu
Poważnie są opłaty?? Bo w końcu nie wiem:( - wszyscy robią sobie w dziale aikido jaja ze wszystkiego i można się czasem pogubić.Ale wstęp na widownię pewnie jak "zwykle" na Gwardii - 15zł?
Tym razem to oczywiście żart, o opłatach nic nie wiem, ale jak kiedyś przyszedłem popatrzeć na staż i dowiedziałem się że jest opłata za patrzenie (chyba 15zł), to też myślałem że ktoś sobie jaja robi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wallace (kurujący się po stażu i liżący rany)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Co się stało z sensei Hosodą??
- Ponad rok temu
-
Michał Górski -5 dan
- Ponad rok temu
-
Shintoism ???
- Ponad rok temu