RODA ZA PAPIEŻA
Napisano Ponad rok temu
Dla tego ja dzis o 14.00 wraz ze swoją ekipom zrobimy Rode za Ojca Świetego!!!...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja osobiscie ufam Chrystusowi i wiem ze zrobi to co bedzie najlepsze dla nas wszystkich...modle sie o to by swiat to zrozumial... dobra, nie chce sie bardziej rozpisywac, jak ktos chce potrzymac dyskusje, to prosze lub zapraszam na gg...
Archon, wolny chrzescijanin, protestant.
co zas do roda, to mysle iz nie jest to zly pomysl, ale to powinna byc kazdego indywidualna decyzja a nie odgorna decyzja kazdej grupy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
wybaczcie ludzie, za papieża to idzcie do kościoła. nie bede zamykał topica, bo kazdy ma prawo sie wypowiedziec w tych sprawach, ale nie w temacie o capoeira.
dlaczego do kosciola? niech kazdy uczci jego pamiec w sposob jaki uwaza za najwlasciwszy, wtedy wlasnie uczyni to najlepiej
Napisano Ponad rok temu
odszedł wielki człowiek, nie róbmy z tego szopki.
Napisano Ponad rok temu
Ja bym zamknął temat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mieszanie wiary do tego wg. mnie jest conajmniej mieszne ...
Just my opinion ... :roll:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W 1974 roku Bimba zmarł. Po śmierci został nazwany Ojcem Capoeira. Ku czci Mestre Bimby nikt w całej Brazylii nie trenował capoeira przez siedem dni.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
popieram Uirapuru ale swoją droga sam mógłby to zrobić
Napisano Ponad rok temu
duzo osob wypowiadalo sie,ze np.nie sa wierzacy ale szanowali i nadal szanuja Papieza za to co zrobil tak samo wyznawcy innych religii.Kazdy stara sie okazywac szacunek i pamiec w inny sposob,niektorzy zgasza swiatla dzis o 21:37 na 5 min inni pojda na masze jeszcze inni zapala swieczne w oknie.dla nich to wlasnie bedzie oznaczalo zjednoczenie i to jest chyba najwazniejsze bo taki to ma miec cel prawda?
jesli chodzi o moja osobe wole isc na msze niz siedziec w domu ale tak jak juz pisalem to wszystko zalezy od czlowieka tak wiec nie krytykujcie tego w taki sposob,niech kazdy solidaryzuje sie w obojetnie jakis sposob,byle bysmy w tej chwili byli zazem.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Beribazu - co sadzicie?
- Ponad rok temu
-
język Portugalski; "The Rundown"
- Ponad rok temu
-
Poczatki
- Ponad rok temu
-
Zumbi zumbi olha zumbi
- Ponad rok temu
-
"Capoeira walka na śmierć"
- Ponad rok temu
-
capo na miss europe 2005
- Ponad rok temu
-
Taka piosenka
- Ponad rok temu
-
Capoeira jest skuteczna w walce realnej??
- Ponad rok temu
-
Szczecin - capoeira
- Ponad rok temu
-
Polscy capoeiristas a znajomość języka portugalskiego
- Ponad rok temu