Pola Mokotowskie-atrapy w dłoń?
Napisano Ponad rok temu
jakąś salę właśnie załatwiamy. To pomyślimy o zajęcięciach niezależnych od aury. I może częstszych dla chętnych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W takich samych godzinach jakby co .
Napisano Ponad rok temu
Zapraszamy Master Nożowników do katowania słabszych oraz dużą grupę leszczy żeby robili za manekiny do ćwiczeń
Pogoda mam nadzieję będzie znośna
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
(zawsze mozesz to sprawdzic osobiscie - jutro :twisted: )
Napisano Ponad rok temu
Podejmowaliśmy wiele wyzwań: pałki i miecze, piłki i monety, piłkarze, rycerze, jankesi, szkopy, militaryści, psy, dzieci, woje, tancerki....
...ale nad wszystkim górował niezłomny duch walki i pragnienie zwycięstwa!!!
Napisano Ponad rok temu
...ale nad wszystkim górował niezłomny duch walki i pragnienie zwycięstwa!!!
Przede wszystkim jednakowoz zakwasy straszliwe przestraszony przestraszony przestraszony
Napisano Ponad rok temu
jak wiesz ciężej poruszać całym ciałem niz myszką :wink:
Ale bardzo miło było, że byłeś.
W przerwach z projektowaniem grałeś też chyba w nawalanki, bo ruchy miałeś obstukane
Napisano Ponad rok temu
kiedys jak dostalem w jape udalo mi sie w ulamku sekundy podczas obrotu zarejestrowac piesc lecaca w strone mojej buzki, zauwazyc ze nic na nie nie ma, kastetow czy innych, wiedzialem odrazu ktorymi kostkami dostane i dokladnie w ktora czesc glowy
po analizie tych wszystkich faktow wykonalem poltorametrowy lot (dokladnie jak w grach) i mialem niestety juz realny dwutygodniowy bol szczeki :wink:
p.s. chyba sie lekko wyrobilem bo zakwasow dzis nie mam (a wczoraj jeszcze for fun sie bawilismy na polach )
Napisano Ponad rok temu
Ale bardzo miło było, że byłeś.
Wzajemnie, bylo OK (nie mylic z KO :twisted: ). Potrzeba mi ruchu jak cholera wiec bede stalym gosciem. Poza tym mam za soba kilkanascie lat roznych sportow, wiec pamiec miesniowa jest
gry komputerowe ksztalca i cwicza refleks
kiedys jak dostalem w jape udalo mi sie w ulamku sekundy podczas obrotu zarejestrowac piesc lecaca w strone mojej buzki, zauwazyc ze nic na nie nie ma, kastetow czy innych, wiedzialem odrazu ktorymi kostkami dostane i dokladnie w ktora czesc glowy
Jak pograsz jeszcze troche, to moze urzeczywistnisz pustke jako naturalny stan wszystkich rzeczy i nie bedziesz sie musial uchylac
Napisano Ponad rok temu
Kosztuje ok 30 pln/h.
Jak dla mnie to warto rozpatrzyć miejscówki na świerzym pow. które Dzey znalazł
Jeśli mają dach to ja spokojowo zimę tam na treningu mogę spędzać. Nie wiem jak Wy??
Albo połaczyć. Soboty na rześkim powietrzu a w tygodniu na sali. Co o tym sądzicie?
Napisano Ponad rok temu
A te 30zł to jak rozumiem wyjdzie od osoby?
Napisano Ponad rok temu
superSala jest. Wola i Ursus
Kosztuje ok 30 pln/h.
tylko jak jest z dojazdem do tej sali w ursusie?
da się wrócić wieczorem do centrum bez konieczości sprawdzania w praktyce nowo nabytych umiejętności ?
fajny pomysłSoboty na rześkim powietrzu a w tygodniu na sali. Co o tym sądzicie?
a jak z tym weekendem - jeszcze na polach czy już w sali?
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
POzdrawiam
Napisano Ponad rok temu
"City Extreme" sklecic mocno wieczorne
Idę na stadion kupić noktowizor
Napisano Ponad rok temu
linka puscilem do Cleanrat'a i Warhead'a - niech sie wypowiedza jak to widza
jesli chodzi o sale na Ursusie - tu raczej jestem przeciw, bo dojazd tam bez samochodu to koszmar, szczegolnie po pracy stojac w korkach, a znowu w nocy to tak srednio sympatycznie i bezpiecznie..
Wola jest blizej, a jesli cena ta sama to ja obstawiam wlasnie Wole..
co do mnie i treningow - na szczescie nic mi nie peklo ale mam uszkodzone laczenie mostka i na najblizsze 3-4 tygodnie odpadam z treningow
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jaką masz pałkę teleskopowa ?? Napisz !!
- Ponad rok temu
-
Alternatywa dla baseballa
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa .... cała prawda ...
- Ponad rok temu
-
Pałka teleskopowa - czy jest skuteczna ?? ...
- Ponad rok temu
-
Prawdziwe Munczako
- Ponad rok temu
-
Pałka i rzutka - 2 kije...
- Ponad rok temu
-
Jitte, czyli broń do łamania mieczy
- Ponad rok temu
-
Bejsbol vs. Bo&Jo