Kto ma chęć, nich weźmie jakąś pałkę o dowolnej długości (pod warunkiem, że może nią swobodnie operować). Bez znaczenia z jakiego materiału - przy najmniej na razie...
ja mam fajna palke.
Napisano Ponad rok temu
Kto ma chęć, nich weźmie jakąś pałkę o dowolnej długości (pod warunkiem, że może nią swobodnie operować). Bez znaczenia z jakiego materiału - przy najmniej na razie...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedna z miar długości jest sama długość przedramienia lub z wyprostowana dłonią.
Napisano Ponad rok temu
Nic Ci nie powiem . Nie dodam też, że za tydzień może poznasz Romana (umysł ścisły)
Panie i Panowie,
Czy wyrażacie chęć nauki pałką?? Też jest konstrukcyjnie prosta, podobna do noża tylko trochę trudniejsza technicznie ( w mojej opinii)
Napisano Ponad rok temu
a ja chyba nigdy nie dotre na to spotkanie:(
jakies fatum nade mna wisi - jak nie moge Was znalesc, to potem w soboty pracuje, a jak teraz nie pracuje to oczywiscie zlapalem kontuzje kolana i ledwo chodze:(
a potem bedzie zima i czuje, ze dopiero w przyszlym roku zawitam:(
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oprocz dotarcia wymagamy tez systematycznosci Jak juz dotrzesz to pogadamy o tym
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
obiecuję, że od następnej soboty będę strasznie systematycznaOprocz dotarcia wymagamy tez systematycznosci
wracaj do zdrowia, opowiesz za tydzień czego należy unikać w sparingach ?jesli sie wylecze do weekendu to bede - jak nie to siedze w domu i lykam prochy
na razie nie mam pałki ale jak znajdzie się jakaś zbędna to oczywiście chęć wyrażamPanie i Panowie,
Czy wyrażacie chęć nauki pałką?? Też jest konstrukcyjnie prosta, podobna do noża tylko trochę trudniejsza technicznie ( w mojej opinii)
Napisano Ponad rok temu
wracaj do zdrowia, opowiesz za tydzień czego należy unikać w sparingach
Napisano Ponad rok temu
wracaj do zdrowia, opowiesz za tydzień czego należy unikać w sparingach
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu