Poczatki
Napisano Ponad rok temu
uirapuru wydałeś mnie i mój niecny plan :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uirapuru wydałeś mnie i mój niecny plan :twisted:
uirapuru tez to praktykuje
Napisano Ponad rok temu
gadalem z gosciem i widze co umieja osoby zdajace na bialo zulta [najnizsza ] i z ob zrudel wiem ze spokojnie moge zdawac... ale trudno za rok bede zdawal na cala zulta :twisted:
Napisano Ponad rok temu
a mnie to denwoje ze nie moge jechac na batizado bo nie cwicze
pol roku.
gadalem z gosciem i widze co umieja osoby zdajace na bialo zulta [najnizsza ] i z ob zrudel wiem ze spokojnie moge zdawac... ale trudno za rok bede zdawal na cala zulta :twisted:
a swoje umiejetnosci weryfikujesz w roda czy widajeci sie ze ladniej kopiesz armade jak cwiczysz na treningach?
Napisano Ponad rok temu
POCZATKI -> to czemu nie poczatki robienia berimbau jak zrobic taka prosta narazie
1.podobno zamiast berimby mzoe byc leszczyna
2.skod wziasc strune
3.podobno zamiast tykwy moze byc kokos
4.patyczek z czego
Napisano Ponad rok temu
-patyczek z bambusa(od biedy)
-leszczeyna jest elastyczna i tak naprawde szybko traci swoje poczatkowe wartosci
-kokos-mialem nie polecam :?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zamiast vergi, kij od mopazamiast tykwy polecam przymocowac szklanke, albo plastikowy kubeczek po jogurcie !!! niesamowity dzwiek
Napisano Ponad rok temu
A tak w ogóle to radzę oszczędzać na prawdziwy i kupić...
Mój kumpel miał tykwę z globusa, no comment :wink:
Napisano Ponad rok temu
jakos nei rozumiem pytania jak mzoe mi sie wydawac ze ladniej kopie armade na treningach 8O -zawsze tak samo i w roda i na treningach
chodzilo mi o to czy mowiac ze umiesz wiecej niz osoby zdajace moiwsz to na podstawie konfrontacji z nimi w roda, czy tez moze na podstawie jakis innych przeslanek
Napisano Ponad rok temu
może jak patrzył na brazylię to krew mu wydzielała wiecej axe ??Mój kumpel miał tykwę z globusa, no comment :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ps. nie mozna edytowac wiec sorx za offtop ;p
Napisano Ponad rok temu
jakos nei rozumiem pytania jak mzoe mi sie wydawac ze ladniej kopie armade na treningach 8O -zawsze tak samo i w roda i na treningach
chodzilo mi o to czy mowiac ze umiesz wiecej niz osoby zdajace moiwsz to na podstawie konfrontacji z nimi w roda, czy tez moze na podstawie jakis innych przeslanek
czy ja napisalem ze umiem WIENCEJ!! 8O trener mimowi ze moglbym zdawac .;;; i widze co umieja osoby zdajace [i nei pisalem ze umiem wiecej przypatrz sie!! :? ]
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Zumbi zumbi olha zumbi
- Ponad rok temu
-
"Capoeira walka na śmierć"
- Ponad rok temu
-
capo na miss europe 2005
- Ponad rok temu
-
Taka piosenka
- Ponad rok temu
-
Capoeira jest skuteczna w walce realnej??
- Ponad rok temu
-
Szczecin - capoeira
- Ponad rok temu
-
Polscy capoeiristas a znajomość języka portugalskiego
- Ponad rok temu
-
Ogólnopolska Akcja Informacyjna..
- Ponad rok temu
-
Kluby Capo