Zdjecia operacyjne z warszawskich ulic
Napisano Ponad rok temu
Wygladalo zachecajaco.
Napisano Ponad rok temu
Dokument o chuligaństwie w Polsce. Próba sportretowania zjawiska swoistej "moralności" środowisk ludzi uprawiających przemoc na ulicy. Przed kamerami występują sami chuligani. Oryginalną wartością filmu są utwory hip-hopowe pisane i wykonywane przez byłych członków grup przestępczych. Stanowią komentarz do rejestrowanych na ulicy zdjęć.
Dokument 30min Polska 2005
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chectnie bym sobie obejzal jakis dokument
Napisano Ponad rok temu
Śmiechowo było. Gość zapytany o emocje kiedy bije ofiarę, powiedział, że nie ma miejsce na jakąs litość itp. bo generalnie to wszystko wina systemu...
W tym miejscu zrezygnowałem, i przestałem oglądać..
Co do tych hiphopowych wstawek to się nie popisali, sam znam kawałki z dużo "ostrzejszymi" tekstami.
Napisano Ponad rok temu
...
Co do tych hiphopowych wstawek to się nie popisali, sam znam kawałki z dużo "ostrzejszymi" tekstami.
Mógłbyś podać jakie??
Napisano Ponad rok temu
Zresztą daleko nie trzeba szukać, co to mało jest wrzutów w kawałkach na policję, jak to jest źle itp. ? :roll:
Napisano Ponad rok temu
(...)jezeli podlacza pod to MMA tak jak to zrobila Sylwia Latkowska(...)
"klatke" zostaw w spokoju, mega dobry film dokumentalny z ktorego malo osob wyciagnelo cos wiecej poza ostrymi textami i przerywnikami muzycznymi...
acha no i przykro mi ze ciebie myla z dziewczynka ale tworca tego filmu jest Sylwester Latkowski
Napisano Ponad rok temu
Dokumentalny film, w ktorym dodawana jest perkusja zeby efekt ciosu byl jak w grach komputerowych, chuligani zrownani z gala UFC... No rzeczywiscie "mega dobry" :roll:"klatke" zostaw w spokoju, mega dobry film dokumentalny z ktorego malo osob wyciagnelo cos wiecej poza ostrymi textami i przerywnikami muzycznymi...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
"klatke" zostaw w spokoju, mega dobry film dokumentalny z ktorego malo osob wyciagnelo cos wiecej poza ostrymi textami i przerywnikami muzycznymi...(...)
to ja mam do Ciebie male pytanko,podziel sie ze mna(z nami) jakie to Ty wyciagnales wnioski po obejrzeniu klatki?bo ja tylko jeden...jesli sie na czyms nie znasz nie rob tego. :roll:
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
aziz, on przeszedł operacje zmiany płci. nie wiedziałeś o tym?
Noooo i o tym bedzie następny film "Drugqueen Sylvia"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ta, miał w sobie tyle obiektywizmu i rzeczowości, co reportaż w Woodstocku na TV Trwam..."klatke" zostaw w spokoju, mega dobry film dokumentalny z ktorego malo osob wyciagnelo cos wiecej poza ostrymi textami i przerywnikami muzycznymi...
Napisano Ponad rok temu
Spiderowski: może źle się wyraziłem. Znam teksty z piosenek w sumie nie takich złych, jak jest posłuchać całe, ale za to wyjęte z kontekstu fragment robiłby większe wrażenie, niz to co nam zaprezentowano w tym "dokumencie"
Zresztą daleko nie trzeba szukać, co to mało jest wrzutów w kawałkach na policję, jak to jest źle itp. ? :roll:
Chciałem tylko wiedzieć o jakie konkretne kawałki Ci chodziło.
No bo chyba nie Slums Attack - 997 :wink:
Napisano Ponad rok temu
buahahahahhahahahaha"klatke" zostaw w spokoju, mega dobry film dokumentalny z ktorego malo osob wyciagnelo cos wiecej poza ostrymi textami i przerywnikami muzycznymi...
:roll: powiedz mi prosze co zes wyciagnol wiecej z tego filmu?
Napisano Ponad rok temu
buahahahahhahahahaha"klatke" zostaw w spokoju, mega dobry film dokumentalny z ktorego malo osob wyciagnelo cos wiecej poza ostrymi textami i przerywnikami muzycznymi...
:roll: powiedz mi prosze co zes wyciagnol wiecej z tego filmu?
że liczy sie pierwsze pier*olniecie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
wyjście
- Ponad rok temu
-
czy to może się udać?
- Ponad rok temu
-
Sfilmowana Ustawka