artykul w trybunie
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jako jedyny mnie pochwalileś...Całkiem rozsądny artykuł, zdecydowanie najlepszy z tego, co do tej pory czytałem.
choć redaktor i pociął i powywalał ma twórczośc radosną
chwalic mnie, chwalić
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale faktycznie w niektórych miejscach jakby trochę urwany ten artykuł.
Dałbyś radę wstawić na forum oryginalną (nie powycinaną) wersję?
Napisano Ponad rok temu
Brukowiec mowicie... Dziwne brukowiec a do druku taaaakie artykuly dopuszcza.
Za to inne "szanujace sie gazety" bzdury wypisuja. Czy to nie dziwne?
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Raczej przykre.Za to inne "szanujace sie gazety" bzdury wypisuja. Czy to nie dziwne?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam
kradam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Rickson Gracie dostał za tą walkę milion ale jenów japońskich a nie dolarówGwoli ścisłości: Rickson w PRIDE 1 wygrał przez dźwignię. 1M$ dla zawodnika MMA w 1997 roku za jedną walkę??? To chyba "MMA legend".
Pozdrawiam
kradam
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obecnie jak sami widzicie normalna wizja MMA pomalutku dociera do mózgownic redakcyjnych, ale potrzeba na to czasu i wielu pozytywnych wypowiedzi.
Dlatego polecam każdemu, aby postarał się nawet w lokalnych gazetach u siebie, czy też lokalnych odmianach gazet ogólnokrajowych umieścić jakiś artykulik o najbliższej sekcji, czy jakichś zawodach w okolicy. zadzwonic do redakcji i zaproponować temat, a nuz chwycą.
A plusem dodatkowo jest fakt, że jako "prasa" zazwyczaj na zawody wchodzi się za darmo, a jeszce jakis grosz za artykuł do kieszeni wpadnie
A tłumaczenie się, że nie jest sie dziennikarzem nie ma znaczenia - także nie jestem, pisuję sobie od czasu do czasu.
pzdr
Napisano Ponad rok temu
"trybuna" gazetą najciekawsza może nie jest, ale powiem wam, że dział sportowy akurat prowadzi tam w miare otwarty facet. Ponadto jako gazeta dość "niszowa", mają stałą, "betonową" grupe odbiorców i nie musza walczyc o klienta - więc nie starają sie wszędzie (poza polityką) wcisnąc taniej sensacji. Gdy zwracałem się prawie dwa lata temu do "GW", "rzepy", a nawet "Przeglądu Sportowego" pisma te ogólnie rzecz biorąc miały tematyke w dupie - bo chciałem przedstawić to bez sensacyjno-kryminalnej polewki ("GW", "Rzepa) albo bo żaden znany Polak sie w to nie miesza ("PS"). "czerwoni" z "T" łykneli temat i nie narzucali swojej wizji - pierwszy mój artykuł o MMA puscili ponad rok temu.
Obecnie jak sami widzicie normalna wizja MMA pomalutku dociera do mózgownic redakcyjnych, ale potrzeba na to czasu i wielu pozytywnych wypowiedzi.
Dlatego polecam każdemu, aby postarał się nawet w lokalnych gazetach u siebie, czy też lokalnych odmianach gazet ogólnokrajowych umieścić jakiś artykulik o najbliższej sekcji, czy jakichś zawodach w okolicy. zadzwonic do redakcji i zaproponować temat, a nuz chwycą.
A plusem dodatkowo jest fakt, że jako "prasa" zazwyczaj na zawody wchodzi się za darmo, a jeszce jakis grosz za artykuł do kieszeni wpadnie
A tłumaczenie się, że nie jest sie dziennikarzem nie ma znaczenia - także nie jestem, pisuję sobie od czasu do czasu.
pzdr
fajny artykol ale duzo bledow w faktach (unlimited fighting champ itd) moze ktos z budo mogl by czytac twoje artykoly i poprawiac bledy?
Napisano Ponad rok temu
artykuł miał póść dopiero jutro, a poszedł wczesniej i mimo błędów ktore później sam wyłapałem, nie zdążyłem poprawić treści. redaktor pociął i puścił wersję pisaną w środku nocy na wpół śpiąco
Niemniej jednak moje błędy-moja wina
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywiad z Nastulą w onecie
- Ponad rok temu
-
Sherdog o Polakach
- Ponad rok temu
-
Fighterzy MMA - Gwiazdorzy filmowi ;]
- Ponad rok temu
-
Jakubek w Hollandyi
- Ponad rok temu
-
Radek Pastir
- Ponad rok temu
-
SILVA vs. YOSHIDA (II)
- Ponad rok temu
-
manto
- Ponad rok temu
-
Antek Chmielewski
- Ponad rok temu
-
the ultimate fighter (reality TV serial z USA)
- Ponad rok temu
-
Olimp MMA Sport - wyniki, zdjęcia, relacje, dyskusja
- Ponad rok temu