Wywiad z Nastulą w onecie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wszystko ladnie pieknie, super ze udziela wywiadow, w polsce, japoni w suahili, whatever, ale prawda jest taka, ze w pride go zabija i nie ma bata, zeby dal sobie rade, chyba ze dadza mu jakiegos locha z japonii, jednak z tego co mi wiadomo ze najbardziej prawdopodobny bedzie pojedynek z zawodnikiem pokroju kharnitova,a to juz jest dwie ligi za wysoko dla nastuli, sorki pawel ale nie daje tobie wiekszych szans...
oj ciemny jestes. yoshida w miare daje rade. kim min soo prawie by pokonal sapps a nastual z nim wygral w altancie. don't underestimate him...or whatever
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście Grzesiek Jakubowski jest dobry ale w finlandi przegrał z pewnym brazylijczykiem(nie słusznie zresztą) o którym świat nie słyszał a Pride FC to juz Ekstraklasa MMA.Tak to jest z tym narodem ze każdy pod kimś dołki kopie i zamiast wspierać naszego mistrza to obrzuca się go błotem.WSTYD WIELKI WSTYD!!!"
Pozwoliłem sobie taki komentaż dodać do tych bzdur które tam wypisują idioci nie mający pojęcia o MMA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
uderzać pięścią potrafi niemal każdy
ej sory
uderzyc piescia potrafi niemal kazdy, hmmm... rzucac tez potrafi niemal kazdy, ale czy niemal kazdy potrafi DOBRZE rzucic? Czy niemal kazdu potrafi DOBRZE uderzyc piescia? Porownanie conajmniej beznadziejne
Napisano Ponad rok temu
Stary, to onet, czego sie spodziewales?
Fucktycznie, nie doczytalem, myslalem ze to ktos od nas i ze sie z kims pokloce
Napisano Ponad rok temu
Machac lapami potrafi kazdy, rzucac raczej malo osob, tak samo jak dobrze walczyc w parterze.
Napisano Ponad rok temu
looool nie rozbrajaj mnie stary-machac lapami i rzucac potrafi kazdy. Uderzac DOBRZE I TECHNICZNIE to jest sztuka tak samo jak DOBRZE I TECHNICZNIE rzucac. Po prostu. Bo z taka logika jak twoja to niedlugo dojdziemy to tekstow w stylu "Pokonalbym bez problemu Tysona czy Kilczke, wkoncu lapami kazdy potrafi machac"Machac lapami potrafi kazdy, rzucac raczej malo osob
Napisano Ponad rok temu
"Kiedy ja zacząłem zajmować się Vale Tudo każdy kto słyszał te słowa szeroko otwierał gębe i pytał "A co to??!!" teraz wszyscy po obejżeniu gali na polsacie są wielkimi znawcami tematu,podobnie jest z judo wszyscy myśla ze to łagodna sztuka walki ,szarpanina - nic bardziej mylnego. Proponuje przejść się na trening i poczuć na własnej skórze jak smakuje upadek po rzucie Haraigoshi albo prawidłowo założony klucz na ramie.Nie prawdą tez jest ze JUDO nie nadaje się na ulice NADAJE SIE!!! wiele razy uratowało mi tyłek bo przypominam jedno wszystkim bokserom uderzać pięścią potrafi niemal każdy.
Oczywiście Grzesiek Jakubowski jest dobry ale w finlandi przegrał z pewnym brazylijczykiem(nie słusznie zresztą) o którym świat nie słyszał a Pride FC to juz Ekstraklasa MMA.Tak to jest z tym narodem ze każdy pod kimś dołki kopie i zamiast wspierać naszego mistrza to obrzuca się go błotem.WSTYD WIELKI WSTYD!!!"
Pozwoliłem sobie taki komentaż dodać do tych bzdur które tam wypisują idioci nie mający pojęcia o MMA
chodzilem na treningi judo i wiem ze to jest sport dla twardzieli, ale w MMA nie walczy sie w judokach, a na tym oparte jest judo, wszelkie rzuty,trzymania itp. Tak wiec pawel musi sie uczyc wszystkiego od poczatku, gdyz sliskie cialo rozni sie od milej w dot yku judogi Poza tym nie potrafi walczyc z gardy, nie zna atakow i obrony przed skretowkami, a o stojce top on wogole nie ma pojecia. Yoshida dostawal przecietnych zawodnikow. Jak trafil na silve to zostal zmieciony...
Napisano Ponad rok temu
Nie prawdą tez jest ze JUDO nie nadaje się na ulice NADAJE SIE!!! wiele razy uratowało mi tyłek bo przypominam jedno wszystkim bokserom uderzać pięścią potrafi niemal każdy.
looool nie rozbrajaj mnie stary-machac lapami i rzucac potrafi kazdy. Uderzac DOBRZE I TECHNICZNIE to jest sztuka tak samo jak DOBRZE I TECHNICZNIE rzucac. Po prostu. Bo z taka logika jak twoja to niedlugo dojdziemy to tekstow w stylu "Pokonalbym bez problemu Tysona czy Kilczke, wkoncu lapami kazdy potrafi machac"
Pisalem tylko i wylacznie w kontekscie ulicy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sherdog o Polakach
- Ponad rok temu
-
Fighterzy MMA - Gwiazdorzy filmowi ;]
- Ponad rok temu
-
Jakubek w Hollandyi
- Ponad rok temu
-
Radek Pastir
- Ponad rok temu
-
SILVA vs. YOSHIDA (II)
- Ponad rok temu
-
manto
- Ponad rok temu
-
Antek Chmielewski
- Ponad rok temu
-
the ultimate fighter (reality TV serial z USA)
- Ponad rok temu
-
Olimp MMA Sport - wyniki, zdjęcia, relacje, dyskusja
- Ponad rok temu
-
Fulton vs Sosnowski
- Ponad rok temu