Jak się rozciągać?
Napisano Ponad rok temu
Dzięki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem. Ja robie regulatny stretching ( codziennie, albo co 2 dni ) wg 2'ch ksiazek, ktore czytalem o Stretchingu. Czytalem tez duzo w sieci na ten temat.Cwicz jogę. Najlepiej zapisz się na zajęcia, a jak nie masz czasu na zajęcia zorganizowane to kup jakieś ksiązki o jodze i ćwicz w domu. Efekty są gwarantowane, a dodatkowo jest to bezpieczny sposób na rozciągnięcie bez niebezpieczeństwa kontuzji. POLECAM
A ostatnio dorwalem ksiazke o jodze i zeby nei sklamac 99% cwiczen juz robilem.
Moze zeczywiscie nie oczyszczalem jezyka podczas cwiczen, anie warstwa duchowa mnie nie pociagala, ale cwiczenia sa niemal idntyczne.
Napisano Ponad rok temu
A jak myślisz - skąd się wzięły te ćwiczenia w tych książkach? :-)Nie wiem. Ja robie regulatny stretching ( codziennie, albo co 2 dni ) wg 2'ch ksiazek, ktore czytalem o Stretchingu. Czytalem tez duzo w sieci na ten temat.
A ostatnio dorwalem ksiazke o jodze i zeby nei sklamac 99% cwiczen juz robilem.
Moze zeczywiscie nie oczyszczalem jezyka podczas cwiczen, anie warstwa duchowa mnie nie pociagala, ale cwiczenia sa niemal idntyczne.
Wielu fachowców w tej dziedzinie czerpie pełnymi garściami z jogi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozycja naprawdę w pełni fachowa, sygnowana przez Centralny Ośrodek Sportu, do nabycia w sportowych księgarniach internetowych (sam tam kupiłem - cena 21,30 zł.). Opisane zarówno metody rozciągania dynamicznego jak i różnych metod rozciągania statycznego - wszystko z dokładnym objasnieniem naukowym jak to działa i dlaczego właśnie tak.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Boląca łydka
- Ponad rok temu
-
Ból piszczeli . . .. (for ruido)
- Ponad rok temu
-
klekanie, na poczatku i na koncu treningu