Boląca łydka
Napisano Ponad rok temu
Mój problem to bardzo poląca łydka (np. jak chcę sobie zawiązać buta na ulicy i kucne, to przy wyprostowywaniu się przez kilka sekund czuje paralizujący ból w prawej łydce). Na treningach(trenuję MT) przy jakimś rozciąganiu występuje to samo. To tyczy się wyłącznie prawej nogi bo lewej nogi nie używam prawie wcale ze względu na kontuzję(już ponad miesiąc). Co mam robić aby ta łydka przestała tak boleć??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zdiagnozować ją. Sorki, ale wszelkie inne porady jakie pojawią się w tym temacie uznam z góry za szkodliwe. To bzdura oddawać swoje zdrowie bezimiennym doradzaczom.
co racja to racje. Jeśli to skurcz to być może masz przemęczony mięsień lub zbyt mało magnezu w organiźmie :roll: , ale i tak lepiej by Cie lekarz obejrzał.
Napisano Ponad rok temu
Aha, oprócz tego jeszce na prawie 8)
Napisano Ponad rok temu
Witam.
Mój problem to bardzo poląca łydka (np. jak chcę sobie zawiązać buta na ulicy i kucne, to przy wyprostowywaniu się przez kilka sekund czuje paralizujący ból w prawej łydce). Na treningach(trenuję MT) przy jakimś rozciąganiu występuje to samo. To tyczy się wyłącznie prawej nogi bo lewej nogi nie używam prawie wcale ze względu na kontuzję(już ponad miesiąc). Co mam robić aby ta łydka przestała tak boleć??
Udać się do lekarza, pomimo tego, że niektórzy uważają to za mało męskie 8)
powodzenia
Napisano Ponad rok temu
Może jacyś znachorzy się po budo wałęsają :roll:
Owszem Odpowiedź jak wyżej. Zdania nie zmieniłem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ból piszczeli . . .. (for ruido)
- Ponad rok temu
-
klekanie, na poczatku i na koncu treningu
- Ponad rok temu
-
Silownia a kregoslup
- Ponad rok temu
-
drążęk w futrynie - pyt. od strony technicznej
- Ponad rok temu
-
SIATKOWKA
- Ponad rok temu
-
MAM PROBLEM
- Ponad rok temu
-
Śródręcze
- Ponad rok temu
-
Przysiady- dobra czy nie??
- Ponad rok temu
-
Śródręcze
- Ponad rok temu
-
Przechodzę na dietę....pomoże mi ktoś? :)
- Ponad rok temu