Olimp MMA Sport - wyniki, zdjęcia, relacje, dyskusja
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
K_P
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Super się ogląda. Powtórki itd. Lecę oglądać bo zaraz Mamed będzie walczył.
Napisano Ponad rok temu
pzdr
Napisano Ponad rok temu
Jest w necie jakis filmik z walki Maćka Skupińskiego z Jurim Gorbachewem? Czy bede musial poczekac do powtorki (btw wie ktos dokladnie kiedy i o ktorej bedzie?)
pzdr
Będzie a właściwie jest właśnie teraz na Polsat2. A walka Maćka Skupińskiego będzie za ok 20min
Napisano Ponad rok temu
Zaraz, zaraz, a zapowiedź walki z Najduchem? Stali obaj na ringu i o tym gadali, nie widziałeś? A Saleta wyjaśnił, czemu nie startował.[/quote]
Trudno Najducha nie zauważyć
Mnie jako maniaka MMA raczej przyciagać bedzie jakaś ciekawa konfornatacja wlasnie w mma, a nie Salta, wiec zacheta marna.
Moze jakies glosowanie nad najmiodniejszymi zestawieniami w MMA?
Ja teraz bardzo ciekawy rewanżowego spotkania z ostatniej Konfrontacji SzW Buczko-Chlewicki.
To co?
Fajnie by było jakby uwzgedniano glosy kibicow, oczywiscie w miare mozliwosci.
Napisano Ponad rok temu
gratuluje organizatorom i czekam na nastepne gale.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Jakubek-BuczkoMoze jakies glosowanie nad najmiodniejszymi zestawieniami w MMA?
Ja teraz bardzo ciekawy rewanżowego spotkania z ostatniej Konfrontacji SzW Buczko-Chlewicki.
To co?
Jeśli Buczko chce być na topie to powinien być jego następny krok
Ewentualnie Cipao, bo on i Jakubek są moim zdaniem najlepszymi polskimi fajterami.
Jakubek ciut lepszym, bo trochę lepiej sobie radzi w stójce z tego co widziałem.
Napisano Ponad rok temu
Jakubek-BuczkoMoze jakies glosowanie nad najmiodniejszymi zestawieniami w MMA?
To co?
Jeśli Buczko chce być na topie to powinien być jego następny krok
Ewentualnie Cipao, bo on i Jakubek są moim zdaniem najlepszymi polskimi fajterami.
Jakubek ciut lepszym, bo trochę lepiej sobie radzi w stójce z tego co widziałem.
ani nie sa w tej samej kat. wagowej wiec watpie rzeby buczer sie rzucal do walki z jakubkiem czy matrla. moze z kulakiem albo mamhetem spoko.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
84 kgTo ile Buczko waży?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dorwałem wreszcie taśme VHS z POLSAT SPORT aby porównać z tym co widziałem na żywo i musze przyznać, że zmontowane było nienajgorzej....kamerka dynamiczna, dobre RIPLEJE....
Musze przyznać, że Kolega Paweł Mistewicz bardzo ładnie komentował (podziwiam że wystąpił w tej roli bo pamiętam Go z jedynej waleczki MMA, gdzie sprawiał wrażenie bardzo nieśmiałego przed i po..)!!
Najlepszy był jednak Borek (aż mam dzisiaj zakwasy na brzuchu od śmiania)....przy komentarzach, jak patrzył centralnie tam skąd czytał (a było to chyba dosyć blisko i wysoko) to mu sie ZEZ ROZBIEŻNY uruchamiał i miał później taki mistrzowski zjazd oczami na kamerę niżej,kiedy oczy wracały na miejsce....)))))))No i ta zajebista opalenizna(chyba był na Teneryfie).Panie Solorz.....Nie bierzcie Go więcej BŁAGAAAM.....niech komentuje sobie dalej sporty drużynowe...
A co do Waszej małej polemiki odnośnie koleżki Jędrzejewskiego--->>byłem na trzech Jego walkach i nie pokazał kompletnie NIC (jak coponiektórzy zauważyli) i fakt faktem, że fighterem nazwać Go nie można.....LIPA CHŁOPIE I TYLE!!!!Ja bym sie zastanowił na jego miejscu nad swoim życiem.
Bardzo podobały mi się także wywiady z zawodnikami odrazu po walkach (niektórzy byli nieźle oszołomieni)...
...to tyle odemnie...pozdrawiam wszystkich, którzy oglądając walki mówią z westchnieniem tak samo jak ja--->>>TO JEST PIĘKNE!!!!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
buhahhaha
swietny komentarz
bylem tam b blisko i rzeczywiscie opalenizna taka, potwierdzam,
plus kupa pudru, ale to juz normalne w tv
kazdy z tych komentatorow nadaje sie...
...ale na skoki Malysza, albo do programu w stylu 'Co za tydzien' czy 'Rozowa landrynka'
Napisano Ponad rok temu
komentatorzy też niczego sobie (oprócz Borka)
no a Jnisz z Matuszczakiem rozkręcają sie
tak trzymać!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam w imieniu Vale Tudo Team Łódź !!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Antek Chmielewski
- Ponad rok temu
-
the ultimate fighter (reality TV serial z USA)
- Ponad rok temu
-
Fulton vs Sosnowski
- Ponad rok temu
-
Fedor podpisał kontrakt z Pride
- Ponad rok temu
-
Pankration czy Shidokan
- Ponad rok temu
-
ranking MMA europa