nie wiecie kiedy bedzie jakas powtorka na polsacie bo przeoczylem realcje?
powtórka ma być w Polsacie za tydzień
Napisano Ponad rok temu
nie wiecie kiedy bedzie jakas powtorka na polsacie bo przeoczylem realcje?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
szkoda ze wszystkich walk nie pokazali z mojego klubu 2 osoby walczyly i zadnej z tych walk nie pokazali
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No właśnie - mimo, że oglądałem, to chętnie popatrzyłbym na zdjęciabeda zdjecia?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
no nie jestem pewien. walke ogladalem znad ringu, wiec przeglad sytuacji mialem dobry.Co do A. Chmielewskiego, to jesli kto zastanawia sie dlaczego nie walczyl w parterze, to znaczy, ze nie ogladal walki. A.Ch. bardzo chcial walczyc w parterze, wielokrotnie probowal sprowadzic tam oponenta, ale tamten (styl bazowy - zapasy), widac swietnie przestudiowal jego styl walki, wyciagnal wnioski i skonczyl tak jak skonczyl. Zreszta, ze tak moze byc widac bylo w poprzedniej jego walce - cudem niczego A.Ch. nie wylapal.
Napisano Ponad rok temu
Zaraz, zaraz, a zapowiedź walki z Najduchem? Stali obaj na ringu i o tym gadali, nie widziałeś? A Saleta wyjaśnił, czemu nie startował.Uwagi do organizacji to:
- brak jakiejkolwiek zachety ze strony organizatorow dla zawiedzionych kibicow K1, ktorzy czekali na becki dla/od Salety - podejrzewam, ze dla wielu mogl to byc glowny magnes.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kurde wracaj szybko bo nie moge usiedziecWrzuce parę jak wróce z treningu
Napisano Ponad rok temu
Walka Grzegorza J. Wdal sie (a jego styl bazowy to judo), wbrew taktyce w wymiane z bardzo dobrym kickbokserem i wylapal strzala idealnie na brode. Krotko mowiac pech. Gdyby jednak jakis jego krytykant chcial z nim posparowac to on mowi, ze bardzo potrzebuje sparingpartnerow. (Wiem, bo bylem przy nim, poprosil mnie, zebym byl jego sekundantem, ale nie zdazylem niestety nic mu doradzic).
Przepraszam za zlozliwosc, ale latwo komentowac i doradzac z boku. A ja bylem z "glowa w ringu" i widzialem jak lecialy grozne strzaly i z jakim zaangazowaniem walczyli zawodnicy.
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu