jak mieć szczęke
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
zaciśniętą, chyba że lubisz połamane zęby i pogryziony język ;P
Napisano Ponad rok temu
I tu będę się kłócił 8)
Nie można mieć gęby radośnie otwartej z językiem na wierchu, bo albo sie przygryziesz albo szczęka kłapnie i zęby się wyfruną.
Równym błędem jest natomiast "zaciskanie zębów" na maksa, bo wtedy to dopiero zęby lecą.
Dziób musi być zamknięty ale nie na maks.
No i jak już ktoś się przygotowuje na to że zarobi czysto na szczękę to nalezy się zastanowić czy lepiej wymieniać zęby ( przy zacisniętych) czy nastawiac szczeke ew. reperowac zawiasy.
Jest to wypowiedź mojego kumpla protetyka/dentysty/ kickboxera co sam ma 7 implantów, więc jest niejakim praktykiem :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Buasheii
I tu będę się kłócił 8)
Nie można mieć gęby radośnie otwartej z językiem na wierchu, bo albo sie przygryziesz albo szczęka kłapnie i zęby się wyfruną.
Równym błędem jest natomiast "zaciskanie zębów" na maksa, bo wtedy to dopiero zęby lecą.
Dziób musi być zamknięty ale nie na maks.
No i jak już ktoś się przygotowuje na to że zarobi czysto na szczękę to nalezy się zastanowić czy lepiej wymieniać zęby ( przy zacisniętych) czy nastawiac szczeke ew. reperowac zawiasy.
Jest to wypowiedź mojego kumpla protetyka/dentysty/ kickboxera co sam ma 7 implantów, więc jest niejakim praktykiem :twisted:
nie mówie o zaciskaniu na max... rzeczywiście źle to ująłem wiadomo że przesada, w każdym kierunku, nie popłaca, chodziło mi właśnie o to że szczeka powinna być zamknięta a język w środku
Napisano Ponad rok temu
Przepraszam, pan kpi czy o drogę pyta? :?jak waszym zadniem lepiej mieć podczas walki szczękę zaciśniętą czy luźno??
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak waszym zadniem lepiej mieć podczas walki szczękę zaciśniętą czy luźno??
Z takim nastawieniem to daleko nie zajedziesz. Szczęke na Ulice, śmieszne poprosisz kolesia o chwile przerwy? no chyba że chcesz się bić na ulicy i z kuplami napadacie albo lejecie się z jakąś grupą. Też daleko nie zajdziesz i możesz pujść na tamten świat.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kup ochraniacz , mnie wyniosl az 5 zl.
Napisano Ponad rok temu
Chodzi o włsną, a nie o ochraniacz :roll: Myśl intencyjnie, zanim coś napiszesz.
Sorry coś mi się pomieszało, a jeśli tak to do tematu się nie wypowiadam bo nie wiem.
Napisano Ponad rok temu
3 zyla+plastikowe pudełko 8)Kup ochraniacz , mnie wyniosl az 5 zl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ja chciałem pozdrowić ciocię Halinkę.
A żeby kto nie mówił że offtop.
Jak mieć szczękę?
To muszę powiedzieć ze ciocia ma naprzykład najczęsciej szczękę w szklance.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
dzwignia i co dalej
- Ponad rok temu
-
kibole po raz kolejny :-(
- Ponad rok temu
-
podobna historia do tego z ,,uwaga"!!!
- Ponad rok temu