Pismo o taekwondo???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
identyczne pytanie zadałeś na forum judo - po cholerę?Czy Waszym zdaniem potrzebne jest i co nie mnie istotne - czy przyjęłoby się na naszym rynku wydawniczym - pismo o taekwondo?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kiap jest rozprowadzany głównie w środowisku związanym z Polską Unią Taekwon-Do. Dystrybucją zajmują się głównie trenerzy klubów zrzeszonych w PUT, ale Kiap jest czasopismem zajmującym się Taekwon-Do wogóle.
W trzech numerach jakie sie dotąd ukazały zamieszczano zawsze newsy ze świata TKD, sprawozdania z imprez krajowych i zagranicznych. Jest kącik poświęcony treningowi siły, szybkości i wytrzymałości. W każdym numerze znajdują się też recenzje stron www poświęconym tematyce TKD. Opisywane są historie polskich klubów, są też wywiady, np z Jurasem po jego zwycięstwie w pierwszej Konfrontacji. W Kiapie prezentowano także inne sztuki walki, puki co ukazał sie artykuł o Hapkido.
Generalnie dzięki dobremu rozmieszczeniu tekstu na tych 12 stronach udawało sie zmieścić naprawde sporo treści.
Niestety w chwili obecnej nastąpiła przerwa w wydawniu Kiapa, ale planowany jest powrót.
Mam nadzieje ze wszystko wypali i znowu bedzie wydawany.
pozdro 4 All, DZIK
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem czy zastanawiales sie nad dystrybucja. Napisz cos wiecej o swoim pomysle. Co juz masz, czego potrzebujesz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
pozdrowka 4 all. DZIK
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jak ustosunkowujecie się do tego co napisałem wyżej?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Co do oblatywania wszystkich imprez, nie widze takiej potrzeby. w Zapasniku tez nie jestesmy na wszystkich, nalezy dokonac selekcji. Poza tym nie wiedze wiekszego sensu w relacjach z zawodow. Gazeta, w moim przekonaniu, mialaby byc 2-miesiecznikiem, po wiec dawac w niej np. sprawozdanie z zawodow, ktore mialy miejsce np. miesiac temu. To powinny byc teksty nieco ponadczasowe (te dluzsze), ale oczywiscie w gazecie musialoby znlezc sie miejsce na krotkie info dotyczace imprez biezacych, ale powtarzam krotkie info.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Taekwondo w Bydgoszczy
- Ponad rok temu
-
ME Juniorów WTF - Baku, Azerbejdżan
- Ponad rok temu
-
Nowe wieści o zmianach w WTF
- Ponad rok temu