Najlepszy nóż wg Ciebie od 50 PLNów do 100 PLNów ... !!
Napisano Ponad rok temu
Moze byc ze zdjeciami.
Pozdrawiam !
Napisano Ponad rok temu
Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Moje typy:
1. Gerber Paraframe II,
2. Benchmade Pika.
Pozdrowionka
Napisano Ponad rok temu
 ))
 ))i bedziesz mial M21 wraz z kosztami przesylki
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Poczytaj o tym nozu, było o nim chyba juz wszystko.
pozdr
Napisano Ponad rok temu
 Długość głowni 91 mm
  Długość głowni 91 mm  

Napisano Ponad rok temu
Witam jak w temacie, od 50 do 150 zł, czekam na Wasze wpisy.
Moze byc ze zdjeciami.
Pozdrawiam !
Duży Victorinox, z blokowanym ostrzem. Na przykład ten:

A jak koniecznie chcesz tylko nóż, to Gerber Paraframe. Kupując w USA razem z innymi rzeczami załapiesz się w tych granicach jeszcze na Benchmade Pika, Benchmade Ascent. W Polsce kupisz Gerber EZ-Out (to wszystko jeśli koniecznie NIE chcesz mieć scyzoryka ze śrubokrętem, itd., ale samo ostrze).
Mniej dodatkowych narzędzi ma [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Zwracam uwagę na znakomitą blokadę i cenę bliską dolnej granicy dla tej kategorii.
To wszystko przy założeniu, że chodzi o użyteczny, trwały i bezpieczny nóż do pracy. Bo jeśli ktoś się chce dowartościować i poczuć jak prawdziwy gangsta/SEAL operator/specnazowiec, to jest bardzo szeroka oferta na Allegro. Od "noży US Army", poprzez "największy nóż na świecie", po "sztylety z rękojeścią z kutego kamienia".
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a jak nie to może BM Pika, Camillus Cuda EDC, Spyderco Byrd Meadowlark labo Cara Cara (chyba nikt jeszcze nie ma, ale najwyżej przestujesz :-) ), a może Spyderco Delica (chociaż trochę droga), albo CRKT M21 (ten mniejszy)
a tak w ogole to zaczekamy aż będziesz się pytał o nóż od 150 do 300 zeta
 na razie zwiększanie limitu idzie Ci szybko...
  na razie zwiększanie limitu idzie Ci szybko...

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A i w ogóle Opinel to świetny i niedoceniany nóż.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
 . Superowski
  . Superowski  Przyłączam się do opinii.
  Przyłączam się do opinii.

Napisano Ponad rok temu
 > Taka szajba
  > Taka szajba  

Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
kydex na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [...] Ja kupiłem w promocji bardzo dobry kuchenniak za 10 PLN, z którym wolałbym pojechać w teren niż ze składakiem za 200.
Oooooeeeeee 8O buaaachachaaachaaa

No, tak, kuchenniak za 50PLN z kydeksem od Pitera, to troche jakby kupic felgi za dziesięć tysi do przechodzonego malucha

Napisano Ponad rok temu

Ja mam sytuacje dokladnie odwrotna - nosze ze soba teraz Busse a pochwe mam z tektury i tasmy klejacej
 ale jak to wrzucic do ladownicy w kamizelce tak, zeby rekojesc ciut wystawala to nawet sie sprawdza
  ale jak to wrzucic do ladownicy w kamizelce tak, zeby rekojesc ciut wystawala to nawet sie sprawdza  
  Pochewka oczywiscie firmowa, reczna robota z busse combat store

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Najlepszy nóż wg Ciebie do 50 PLNów ... !! Najlepszy nóż wg Ciebie do 50 PLNów ... !!- Ponad rok temu 
- 
			 CRKT Hammond A.B.C. CRKT Hammond A.B.C.- Ponad rok temu 
- 
			 Opluty pająk - sprostowanie Opluty pająk - sprostowanie- Ponad rok temu 
- 
			 W koncu leatherman 100% zgodny z moimi potrzebami W koncu leatherman 100% zgodny z moimi potrzebami- Ponad rok temu 
- 
			 Jaki klej pod śruby? Jaki klej pod śruby?- Ponad rok temu 
- 
			 dylemat dylemat- Ponad rok temu 
- 
			 Czy ta kosa (nóż) jest dobra ... Czy ta kosa (nóż) jest dobra ...- Ponad rok temu 
- 
			 MK.VI - co noszę w rękojeści MK.VI - co noszę w rękojeści- Ponad rok temu 
- 
			 Witam, witam... no i już po urlopie Witam, witam... no i już po urlopie- Ponad rok temu 
- 
			 NOZ BUDO - pierwsza partia - ZAKONCZONA NOZ BUDO - pierwsza partia - ZAKONCZONA- Ponad rok temu