Bardzo proszę!!!
Kot Paskowy.
poklon poklon ubaw po pachi z samego rana
dzieki KUBEK
Napisano Ponad rok temu
Bardzo proszę!!!
Kot Paskowy.
Napisano Ponad rok temu
idzie przeżyć ten napis. Możesz go zaszyć jak bardzo od niego cierpisz, albo nalepić teletubisia :wink:
Napisano Ponad rok temu
RaF wygladasz slicznie, ze moznaby sie bylo zakochac i umowic :wink: , ale przed tym jedno pytanko: ile masz wzrostu?Odnośnie fotek Pygmy Falcona na plecach.
Cóż, fotki mierne - na dworze już ciemno, w kuchni słabe światło, mierny flesz w aparacie, fota z samowyzwalacza, .............. , ............., i ja jakiś taki nieuczesany dzisiaj :wink: ......
Napisano Ponad rok temu
To zdradzisz tajemnice ... ?
Napisano Ponad rok temu
To malutki jestes :wink: ja mam 0,5cm wiecejDokładnie 182cm 8)
...i jestem już żonaty i dzieciaty, nie do wzięcia ... :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poczatkiem kwietnia bede posiadaczem Falcon'a. I jesli dobrze mysle, to w testy pojdzie od razu i przed polowa cos skrobne. Chyba, ze mnie ktos wyprzedzi. Ale jak chcesz cos wiekszego, to Falcon'y sobie odpusc - z tego co widze, te 2l mniej w Pygmy, to "zasluga" braku kieszeni przednich takich jak w Falcon'ie. W takim przypadku ostaje Ci cos z Condor'ow.A przetestowal moze ktos wersje backpack Falcon??? ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Swoja droga z Tatonki widzialem nieglupi plecaczek, ze specjalnym, lekko podszytym gabka, pokrowcem na standardowej wielkosci laptop, ten pokrowiec za pomoca rzepow podczepialo sie wewnatrz plecaczka do "plecow" (tudziez: tylnej sciany komory glownej jak kto woli) i mial jeszcze taki dodatkowy pasek zabezpieczajacy. W/w plecaczek by czarny, jedna komora, plus dosc pojemna kieszen przednia, z dwoma kieszonkami slip-in od przodu. Jedyny minus to brak regulacji pojemnosci plecaka od spodu i wierzchu jak w Maxped'ach. No i byl jakies 30% tanszy...
Napisano Ponad rok temu
z Tatonki widzialem nieglupi plecaczek..
mam plecaczek tatonki pod laptopa
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu