dylemat
Napisano Ponad rok temu
ZADNEGO KLNIECIA NA MS, NEWSY I TACTICAL GEAR.
Od teraz kazdy kto napisze jakakolwiek bluzge (niewazne czy w kontekscie "ty ch..." ale i np. "ten noz to kawal sk...") dostaje ostrzezenie bez dalszego cackania sie...
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Panowie pisze to po raz ostatni,
ZADNEGO KLNIECIA NA MS, NEWSY I TACTICAL GEAR.
Vince, skoro już jesteśmy przy purystach językowych, to chyba PRZEKLINANIA , co? Wiem , że sie czepiam, ale chyba od Ciebie - z racji wykształcenia - można wymagać świecenia przykładem
Napisano Ponad rok temu
Poza tym tu nie chodzi o wyrazanie sie poprawna polszczyzna tylko o najzwyklejsze nie uzywanie bluzgow. Jedno z drugim nie ma nic wspolnego.
Napisano Ponad rok temu
BM Pika dobra jest jak na poczatek. Wogole jest w porzoa co powiecie o tym tez bardzo ladne a widze ze duzooo tansze ;]
pika
Nie znasz sie.Ja nie znoszę spyderco
Spyderco jest w deche.
Nie licze modeli SS obitych jakas blacha (sorry, Blacha, nic osobistego :wink: ) fuj
IMHO flipper jest duzo wygodniejszy. No ale nie umniejsza to wcale wygody Spyderholespyderhole to najwygodniejszy sposob otwierania noza,
Co prawda, to prawda.a backlocki w wykonaniu Spyderco sa bardzo dobrymi blokadami
E tam, Military jest super, Szabofly jest super, Kumo jest super i wogole...Spyderco trzeba pouzywac, bo z wygladu te noze sa srednie, zeby nie napisac, ze brzydkie.
Napisano Ponad rok temu
Używam mini-Griptiliana (555) i jestem bardzo zadowolony - ergonomia na piątkę, niedrogi, dość poprawny politycznie (szczególnie w wersji z kolorową rękojeścią).
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Czy ta kosa (nóż) jest dobra ...
- Ponad rok temu
-
MK.VI - co noszę w rękojeści
- Ponad rok temu
-
Witam, witam... no i już po urlopie
- Ponad rok temu