CRKT 21-04
Niom, fajne. Dobry zarówno dla lewo, jak i prawo ręcznych (thumb stud po obu stronach )
Napisano Ponad rok temu
CRKT 21-04
Napisano Ponad rok temu
Nie znam nikogo kto w M21-04 uzywa kolka do otwierania.CRKT 21-04
Niom, fajne. Dobry zarówno dla lewo, jak i prawo ręcznych (thumb stud po obu stronach )
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Piekny noz, aczkolwiek podoba mi sie bardzo ostrze typu tanto i Ka-Bar to chyba generealnie lepsza firma.
Niom, fajne. Dobry zarówno dla lewo, jak i prawo ręcznych (thumb stud po obu stronach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No M-16, ale on jest z AUS-6...Dzieki chlopaki za uswiadomienie mnie :-) Freeze fajny ten CRKT ale mi spodobal sie bardziej ten
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ales sie przykleil do tego tanto... Na EDC tanto niezbyt dobrze sie nadaje... Ani tym wygodnie ciac ani ostrzyc. Przemysl to, do czego Ci potrzebny noz. Jezeli masz nic ciac to pomysl moze o jakims leciutkim recurve czy innym, byle nie tanto. No chyba ze sie uparles i juz... Polecilbym Sebenze tanto, ale jest obrzydliwa jak kupa i ciagle nie wiem gdzie sie jej baterie wklada :wink:Ktos napisal wczesniej ze nie podoba mi sie tanto, napisalem ze podoba mi sie tanto i zastnawiam sie mocno nad tym nozykiem.
Napisano Ponad rok temu
a co powiecie o tym tez bardzo ladne a widze ze duzooo tansze ;]
pica
Napisano Ponad rok temu
a co powiecie o tym tez bardzo ladne a widze ze duzooo tansze ;]
pica
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie znoszę spyderco, a ten nóż ma (moim zdaniem beznadziejny) pomysł ze spyderhole.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a bym sobie tego nigdy nie kupił. To tylko moja opinia. Ja nie znoszę spyderco, a ten nóż ma (moim zdaniem beznadziejny) pomysł ze spyderhole. Nie znoszę lock backów i wogóle ten nóż wygląda jak spyderco. Dla mnie do bani. Ale ja nie powinienem już dzisiaj nic pisać
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja nie znoszę spyderco, a ten nóż ma (moim zdaniem beznadziejny) pomysł ze spyderhole. Nie znoszę lock backów i wogóle ten nóż wygląda jak spyderco. Dla mnie do bani.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu