Zaginięcie ubezpieczonej przesyłki, a odzyskanie kasy
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Z zagranicy za pobraniem sie, o ile wiem, nie da.
to znaczy ze dobrze wiesz
Napisano Ponad rok temu
Tak czy siak jak paczka zaginie to w zasadzie mozna isc na wodke i rozpic sie z zalu. Bo nawet jak oddadza $ to minie szmat czasu.
Tak sie ma sprawa z wysylka przez osoby prywatne jak to sie odbywa przy sklepach to nie wiem, moze wieksze i powazniejsze sklepy wezma straty na siebie?...trzeba spytac.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
placac kartami MasterCard z CitiBanku transakcje internetowe sa ubezpieczone.... rowniez zwykle zakupy (jesli np. nastapi kradziez w ciagu 30 dni od daty zakupu...)
ale pytanie bylo o paczki. zreszta jak ci ukradna kase z karty to porcedura tez jest ch... i dlugotrwala, sam teraz sie z tym borykam, spytaj vinga.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ja wiem ze o paczki... ale z tego co mnie poinformowali jak podpisywalem umowe, to wlasnie tego tez sie tyczy ubezpiecznie. placac karta, moge liczyc na to, ze jesli zaginie mi przesylka to mi zwruca kase... byl to jedne z powodo dla ktorych sie zdecydowalem, bo przy VISA z BZK nie mialem takiej "opcji"... no i mam nadzieje ze tak to wlasnie dziala... bo jak nie? to zegnajcie transakcje internetowe!
cos mi sie zdaje ze chyba zle zrozumiales.
Watpie zeby ktorys bank sie wstawial za sklep internetowy lub poczte (kurierow)
Napisano Ponad rok temu
ja wiem ze o paczki
to by było zbyt piękne - jak im udowodnisz że paczka zginęła? pokażesz że jej nie masz?
Napisano Ponad rok temu
cos mi sie zdaje ze chyba zle zrozumiales.
Watpie zeby ktorys bank sie wstawial za sklep internetowy lub poczte (kurierow)
Musialbym sie dowiedziec, jak to jest z paczkami idacymi poczta - ale jak dostalem swoja VISE z CITI, to zostalem przez sympatyczna obsluge uswiadomiony. ze jak kupie telewizor (placac ich karta) a na parkingu pakujac go do samochodu wypadne go na beton i sie rozleci - to jest to objete ich ubezpieczeniem - i zwroca mi za niego kase.
Nie wiem jak to dziala w praktyce, bo raczej staram sie niczego nie psuc
Napisano Ponad rok temu
Musialbym sie dowiedziec, jak to jest z paczkami idacymi poczta - ale jak dostalem swoja VISE z CITI, to zostalem przez sympatyczna obsluge uswiadomiony. ze jak kupie telewizor (placac ich karta) a na parkingu pakujac go do samochodu wypadne go na beton i sie rozleci - to jest to objete ich ubezpieczeniem - i zwroca mi za niego kase.
No to by bylo bardzo mile ze strony banku. Ale jak dla mnie to zbyt piekne zeby moglo byc prawdziwe.
Jesli jednak nie mam racji to daj dokladne info bo chetnie zaczne korzystac z uslug takiego banku.
Napisano Ponad rok temu
ja wiem ze o paczki
to by było zbyt piękne - jak im udowodnisz że paczka zginęła? pokażesz że jej nie masz?
Zgłosisz reklamacje transakcji kartą i sklep będzie musiał się okazać potwierdzeniem odbioru. Jeśli się nie okaże... Reklamacja transakcji kartą zostanie uznana i zwrócą Ci pieniążki.
Adam
Napisano Ponad rok temu
Zgłosisz reklamacje transakcji kartą i sklep będzie musiał się okazać potwierdzeniem odbioru. Jeśli się nie okaże... Reklamacja transakcji kartą zostanie uznana i zwrócą Ci pieniążki.
Adam
transakcje to mozesz zareklamowac jak sie okaze ze Ci sklep pobral wiecej kasy niz powinien.
Ale jesli paczka nie doszla to mozesz winic tylko sklep lub poczte
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ze jak kupie telewizor (placac ich karta) a na parkingu pakujac go do samochodu wypadne go na beton i sie rozleci - to jest to objete ich ubezpieczeniem - i zwroca mi za niego kase.
Nieee...po prostu nie wierze w to, nie urodzilem sie wczoraj zeby takie rzeczy lykac wiesz jakie bylyby przekrety? I to jeszcze w Polsce?? Bank pozylby 1 tydzien
Napisano Ponad rok temu
Ubezpieczenie "Bezpieczne Zakupy"
Jeżeli przedmiot, który zakupiłeś przy użyciu Karty Kredytowej Citibank, został nieumyślnie zniszczony lub skradziony w ciągu 30 dni od daty zakupu, otrzymasz zwrot kosztów zakupu lub przedmiot zostanie naprawiony bądź wymieniony na nowy.
Pozdrawiam,
AdamD
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Ontario/RAT Wayfarer
- Ponad rok temu
-
Survival knives(t. wydzielony)
- Ponad rok temu
-
Spyderco Viele2
- Ponad rok temu
-
www.junglewarehouse.com
- Ponad rok temu
-
Śruba męczący mie temat
- Ponad rok temu
-
Spyderco Meerkat Drop Point
- Ponad rok temu
-
Co myslicie o Spyderco Spyderco Byrd Meadowlark?
- Ponad rok temu
-
Timberline Worden
- Ponad rok temu
-
Wysyłka białej broni za granice.
- Ponad rok temu
-
.:Nowy:.
- Ponad rok temu