Kobiecizm?
Napisano Ponad rok temu
To jak nie ma tu precyzyjnego spektrum tematow to zaraz dam temat o nowym plynie do zmywania, bo on pomaga chronic skore rak przed nadmiernym wysuszeniem
To tez bedzie samoobrona?\
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mówiłem nie o pracach stricte fizycznych, no bo tutaj jest oczywiste, że mają słabsze wyniki a o dyrektorskich itp...dlaczego tak sdamo lub gorzej? z tego co ja widze jednal lzejsze prace dostaja
a, ze za mniejsze pieniadze - widzocznie tam gdzie dostaja mniej sa mniej warte, bo na kasie w supermarkecie nie ma roznic w pensjach
Po pierwsze - żaden ze mnie ziom. A molestowanie jest problemem autentycznym. Może i część dziewczyn tak traktuje swoje ciało(to już inny problem), ale nie powiesz, przecież że każda sprawa o molestowanie tak wygląda...Nie badz ziom taki paladyn, bo to moze pewna sympatie budzi taka naiwnosc mlodego gentelmana ale uwazaj zebys sie nie przejechal na tym. Np w firmach teraz wiele mlodych kobiet bezczelnie wykorzystuje dupe /doslownie i w przenosni/ jako trampoline do kariery a potem robi jeszcze problemy o nierownouprawnienie, molestowanie, blablabla
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Ponawiam pytanie do Mamehy-kim z wykształcenia jest Pani Jaruga-Nowacka, której mądrość tak podnosisz.
pozdrawiam
Pewnie absolwentem akademii pierwszomajowej, podobnie jak Miller (kolo po zawodówie), Sobotka (po technikum nawet matury nie napisał :roll: ) i cała czerwona sitwa. Klasa robotniczą do łopaty a nie do parlamentu!!!
Napisano Ponad rok temu
Ponawiam pytanie do Mamehy-kim z wykształcenia jest Pani Jaruga-Nowacka, której mądrość tak podnosisz.
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
[quote name="budo_saudade"]Ponawiam pytanie do Mamehy-kim z wykształcenia jest Pani Jaruga-Nowacka, której mądrość tak podnosisz.
pozdrawiam
niop typowe. Jej specjalnosc to mongolia
godne politowania, jak habilitacja komunistycznego profesora za prace " wyzszosc gospodarki rolnej korei polnocnej nad gospodarka rolna stanow zjednoczonych amerykii pln "
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
gilotyna-ziom : a kto powiedzial, ze do parlamentu trzeba miec wyzsze?
Napisano Ponad rok temu
Miller to jest równie inteligentny jak Kuba Rozpruwacz, czy inny gangster... do takich "inteligentów" to lepiej się na odległość kija nie zbliżać..... i nie stawiaj w jednym szeregu Wałęsy z Kwaśniewskim i Millerem, bo to niesmaczne ..... przynajmniej dla mnie :?
A co od wykształcenia J-N, to jedynie dowód na to, że obojętnie jakie szkoły i fakultety pokończysz, to nie ma to żadnego wpływu na ilość głupot, które możesz pieprzyć. (przepraszam za mój francuski ;-) )
Napisano Ponad rok temu
Sorry ale musz . Zastanowilem sie przez kilka sekund nad tym co slow "ziom" znaczy i doszedlem do wniosku, ze podchodzi od ziomek. Czyzbys byl innej narodowosci niz rzozio ?Mówiłem nie o pracach stricte fizycznych, no bo tutaj jest oczywiste, że mają słabsze wyniki a o dyrektorskich itp...dlaczego tak sdamo lub gorzej? z tego co ja widze jednal lzejsze prace dostaja
a, ze za mniejsze pieniadze - widzocznie tam gdzie dostaja mniej sa mniej warte, bo na kasie w supermarkecie nie ma roznic w pensjachPo pierwsze - żaden ze mnie ziom. A molestowanie jest problemem autentycznym. Może i część dziewczyn tak traktuje swoje ciało(to już inny problem), ale nie powiesz, przecież że każda sprawa o molestowanie tak wygląda...Nie badz ziom taki paladyn, bo to moze pewna sympatie budzi taka naiwnosc mlodego gentelmana ale uwazaj zebys sie nie przejechal na tym. Np w firmach teraz wiele mlodych kobiet bezczelnie wykorzystuje dupe /doslownie i w przenosni/ jako trampoline do kariery a potem robi jeszcze problemy o nierownouprawnienie, molestowanie, blablabla
A co do tego tekstu z wprost, to jak najbardziej sie zgadzam. A autorka najwyrazniej jest feministka i ma poglady podobne do p. Jarugi, to by wyjasnialo to co pisze. I tyle.
Napisano Ponad rok temu
przyklad
Tu kilka postow wczesniej bylo czy JN jest atrakcyjna. Przekonany jestem, ze wiekszosc lewakow powie, ze tak, a tych przeciwko, ze nie. Tak nie mozna oceniac.
OT
Podobnie z Lepperem. To dla mnie inteligentny uparty koles, bardzo sprytny. I mimo, ze jest cyniczny i gada prawie na opor bzdury to doceniam jego technike.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Może to zbyt brutalny przykład, ale to tak jakbyś cenił Ben Ladena za inteligencję i charyzmę. Ani inteligencji, ani charyzmy mu nie odmówisz, no a że inna opcja....ba!Nie lubie osobiscie Millera, nie mam pogladow JN, ale doceniam tych ludzi. Millera za charyzme i wlasnie inteligencje. To blad od razu stawac za kims lub przeciwko, bo inna opcja.
Dla mnie inteligencja, nic nie znaczy. To tylko zdolnośc do szybkiego przyswajania wiedzy. Jak talent, jeden go ma inny nie. Są chyba lepsze kryteria oceniania ludzi.
Sama J-N może sobie nawet obliczać pierwiaski n-tego stopnia w pamięci, a nie zmieni to poziomu jej pomysłów.....
Sorry, może zbyt się czepiam, a i temat wątku całkiem inny.... ale mnie wychowano jak bullteriera w nienawiści do komunizmu, więc poglądy mogę mieć troszkę radykalne :twisted:
Napisano Ponad rok temu
No i wzorowoSorry, może zbyt się czepiam, a i temat wątku całkiem inny.... ale mnie wychowano jak bullteriera w nienawiści do komunizmu, więc poglądy mogę mieć troszkę radykalne :twisted:
Pozdrawiam rodziców
Napisano Ponad rok temu
Wlasnie inteligencja jest od pomyslow, od myslenia, przyswajania wiedzy. Dlatego zazwyczaj idzie w parze z wiedza. Rodzice maja wyksztalcenie wyzszse to dziecko prawdopodbnie tez bedzie mialo .. . Skoro miller czy walesa nie ukonczyli dobrej szkoly, to znaczy, ze poprostu sa glupi, a w sejmie wyksztalceni ludzie powinli zasiadac, takie moje zdanie.Może to zbyt brutalny przykład, ale to tak jakbyś cenił Ben Ladena za inteligencję i charyzmę. Ani inteligencji, ani charyzmy mu nie odmówisz, no a że inna opcja....ba!Nie lubie osobiscie Millera, nie mam pogladow JN, ale doceniam tych ludzi. Millera za charyzme i wlasnie inteligencje. To blad od razu stawac za kims lub przeciwko, bo inna opcja.
Dla mnie inteligencja, nic nie znaczy. To tylko zdolnośc do szybkiego przyswajania wiedzy. Jak talent, jeden go ma inny nie. Są chyba lepsze kryteria oceniania ludzi.
Sama J-N może sobie nawet obliczać pierwiaski n-tego stopnia w pamięci, a nie zmieni to poziomu jej pomysłów.....
Sorry, może zbyt się czepiam, a i temat wątku całkiem inny.... ale mnie wychowano jak bullteriera w nienawiści do komunizmu, więc poglądy mogę mieć troszkę radykalne :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Z góry dziekuję.
Napisano Ponad rok temu
Chyba masz jakieś kompleksy, albo złe doświadczenia, skoro utożsamiasz wykształcenie z mądrością. No ale cóż, jeśli dobrze ci się żyje w kraju rządzonym przez prof. Belkę, prof. Hausnera, prof. Kołodkę i innych szeroko wykształconych i inteligentnych ludzi z otoczenia Millera to gratuluję. Widocznie znalazłeś swój raj na ZiemiiSkoro miller czy walesa nie ukonczyli dobrej szkoly, to znaczy, ze poprostu sa glupi, a w sejmie wyksztalceni ludzie powinli zasiadac, takie moje zdanie.
EOT z mojej strony, bo za bardzo odbiegliśmy od tematu i nie zdziwię się jak nas moderatorka wytnie.... ;-)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
PROGRESSTERON - czy był ktoś?
- Ponad rok temu
-
Pozegnanie
- Ponad rok temu
-
czym groza gesty
- Ponad rok temu
-
co wybrać?
- Ponad rok temu
-
Instruktorka czy instruktor samoobrony kobiet, kto jest bard
- Ponad rok temu
-
Samoobrona kobiet w Lublinie (partii podziękujemy)
- Ponad rok temu
-
Przekrzykiwanie, rzucanie gróźb ...
- Ponad rok temu
-
KravMaga+samoobrona kobiet
- Ponad rok temu
-
wykrecanie reki
- Ponad rok temu
-
kochac i być kochanym , Szacunek Szanowac i byc Szanowanym ?
- Ponad rok temu