FULL vs LIGHT kontakt
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Na betonie.
to raczej ryzykowne.
dlatego nie zawsze i nie na chama.
Pozdrawiam i zycze sukcesow w obijaniu ryja wiekszemu koledze.
Jest to bez watpienia mozliwe. hehe
Problem nie w tym ze on wiekszy ale w tym ze lepszy. Ale dziekuje, staram sie jak moge
Napisano Ponad rok temu
Chodzi mi tylko o idee szybkiego zakonczenia walki, dopasc goscia zrobic mu krzywde jak najszybciej i isc do domu. Bijatyka jest niebezpieczna.
Żartujesz? Właśnie jest na odwrót. I konia z rzędem temu, kto rozwali napastnika jednym strzałem. To co napisałeś miałoby sens tylko w sytuacji, gdy osacza cie kilku gości - wtedy neutralizuje się na chwilę (a nie kosi) tego który zagradza droge ucieczki i - out! Ale i tego nie da sie zrobić jednym strzałem, tylko daje się któtka acz treściwa serię w półdystansie. Zresztą, warto o tym pogadać w dziale Ulica...
Napisano Ponad rok temu
rzeczywiscie jeden strzal to za malo moze byc i w wiekszosci przypadkow to sie nie uda.
Ale polozswoje 4 palce na karku a kciuk na grdyce. Nacisnij lekko grdyke. Wyobraz sobie teraz ze dostajesz dosyc mocnego strzala w to miejsce. Sadze ze jak bedziesz dobrze trafiony to zemdlejesz.
Ale nie twierdze ze jest to jedynie sluszne postepowanie w takiej sytuacji. Jest wiele rozwiazan To jest tylko jedno z nich
Pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
rekawice bokserskie - skora
- Ponad rok temu
-
Judo czy taekwon-do?
- Ponad rok temu
-