Nabijanie w butelkę???
Napisano Ponad rok temu
Dzielnie walcząc z opakowaniem obiecywałem sobie jak to będę posiadaczem o klasę lepszych walonek . Po rozwaleniu pudła zdebiałem : Toż to @$#@#$@ to samo !
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Poza obiecanymi przez producenta materiałami (wkładka , itp) ,buty niczym się nie różnią. :bad-words:
Są identycznie wykonane , mają ten sam bieżnik ,sznurowadła , nawet nacięcia w podeszwie są takie same !
Optycznie wykonanie tak samo niechlujne (klej wyłazi w tych samych miejscach , pomarszczona skóra ,itp) Skóra o identycznej fakturze i twardości . Minimalne róznice w materiale języków.
Oczywiście made in China .
Mam wrażenie ,że mogłem zaoszczędzić 5 dych a nie przyfilowałbym różnicy !
Jak po kilku miechach nadal nic nie będzie ich różnić to nigdy już w żadną reklamę nie uwierzę.
Jestem w 100 % pewien ,że wykonali je ci sami biedni więżniowie w obozach pracy w Chinach .
Jak nie zapomnę opiszę wrażenia po pół roku noszenia obu modeli.
Sory za nieskładny tekst ,ale jestem ciężko zawiedziony .
PS- no wygodne są jak diabli ,jedne i drugie.
PS2- te mniejsze to Rothco
Napisano Ponad rok temu
huh...... 8O
niezły fekał
To sobie wyobraż jak mnie zatkało ! Widziałem na fotach ,że są podobne ,ale do cholery liczyłem na lepsze wykonanie .
Miejmy nadzieję ,że chociaż wkładka jest faktycznie lepsza i wewnętrzna wyściółka też.
Pożyjemy zobaczymy , eksploatować je będziemy w identycznych warunkach ,a brata są tylko o dwa dni starsze .
Napisano Ponad rok temu
Mam nadzieję że moje będą dobre
A może Twoje są ok??? Nie tylko wygląd się liczy
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
holender, tak myślałem. Właśnie takie sobie zamówiłem i czekam sobie na nie.
Mam nadzieję że moje będą dobre
A może Twoje są ok??? Nie tylko wygląd się liczy
pozdrawiam
Spoko nie są złe ! Są tylko wykonane z identyczną niedbałością jak te tańsze . Poprostu liczyłem na wiekszą dokładnośc wykonania bardziej markowych butów . A otrzymałem laczki tłoczone na tych samych maszynach ,przez tych samych ludzi .
Czy będą lepsze czas pokaże , jeśli nie "nie widzisz różnicy po co przepłacać" :wink:
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam i życzę Tobie i sobie długiego chodzenia w tych butkach
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ale fakt faktem, niezła chujnia u K.O.
Napisano Ponad rok temu
Jest dobrze -wygodne, w miarę lekkie.
Jest mróz ,a noga nie marznie . Łażę z psem po śniegu i lodzie, przyczepność przyzwoita .
Wielokrotnie wlazłem w głęboki śnieg -szczelne .
Jedyna niedogodność to samorozwiązujące się sznurowadła . :wink: Po przyzwyczajeniu się do podwójnych węzłów problem zniknął.
Napisano Ponad rok temu
No dobra ,na spokojnie 8) .
Jest dobrze -wygodne, w miarę lekkie.
Jest mróz ,a noga nie marznie . Łażę z psem po śniegu i lodzie, przyczepność przyzwoita .
Wielokrotnie wlazłem w głęboki śnieg -szczelne .
Jedyna niedogodność to samorozwiązujące się sznurowadła . :wink: Po przyzwyczajeniu się do podwójnych węzłów problem zniknął.
wkładaj makaron do butów :splat: :splat: :splat:
hehehehe, jak z dziecmi
Napisano Ponad rok temu
wkładaj makaron do butów :splat: :splat: :splat:
hehehehe, jak z dziecmi
Ze niby co to ma znaczyć ,bo nie kumam ?
Napisano Ponad rok temu
wsadzaj makaron do srodka butów to nie powinny się rozwiązywać
Napisano Ponad rok temu
emotów nie widzisz? żartowałem
wsadzaj makaron do srodka butów to nie powinny się rozwiązywać
Po wielu dziwacznych ,acz skutecznych sposobach mojej babci - wolałem zapytać . :wink:
Napisano Ponad rok temu
Sznurówki wsadzane w buty mogą zacząć obcierać zwłaszcza gdy stopa się spoci a but jest mocno zasznurowany(przynajmniej tak było u mnie , pewnie mam delikatne stopy :-) )
Sznurówki w Magnumach stuningowałem w ten sposób że końcówki gdzie się ję wiąże natarłem roztopioną parafiną i po wyschnięciu delikatnie przejechałem drobnoziarnistym papierem ściernym by je lekko postrzępić. Teraz dobrze trzymają.
Napisano Ponad rok temu
pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Wpycham między język a brzeg buta i nie uwiera.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Peak LED zmuszona do zaprzestania produkcji 3-LED i 7-LED!
- Ponad rok temu
-
Surefire E2e-nowa odsłona???
- Ponad rok temu
-
SureFire A2 Aviator... moja miłość
- Ponad rok temu
-
Zasilanie Streamlight JR
- Ponad rok temu
-
Problem ze smieciem w X1
- Ponad rok temu
-
Paski do spodni
- Ponad rok temu
-
LED-LENSER Magic
- Ponad rok temu
-
Potrzebuję czerwonej nakładki na latarkę mini mag lite?
- Ponad rok temu
-
FatBoy Versipack Maxpedition - mini foto teścik
- Ponad rok temu
-
Mały przegląd latarenek
- Ponad rok temu