zonk
Napisano Ponad rok temu
Opisujac to w skrucie bo nie ma co sie rozdrabniac nad szczegolami bylo mniej wiecej tak koles spytal sioe czy mam jakis problem ja odpowiedzialem ze tak i przygotowalem sie juz na jakas akcje on podchodzi i tu nagle zonk wyciaga kose ja 8O i nogi jak z waty pierwszy raz mialem taka sytuacje. Drugi koles podszedl i wyplacil mi kopa z zamierzeniem trawienia w glowe kopa przyjolem na garde musze dodam ze nie byl zbyt mocny i spytal sie czy chce sie napier... ja jakos odruchowo odpowiedzialem no to dawaj ale pozniejszy przebieg wydarzen sprawil ze sie oddalili.
Teraz mam pytanie do was co wy byscie zrobili lub zrobiliscie w takiej badz podobnej sytuacji no bo ja powiem ze teraz mam ze tak to nazwe kaca moralnego ze nic nie zrobilem no i powiedzmy szczerze przestraszylem sie tej kosy. Kumpel pociesza mnie mowic ze wielu zrezygnowalo by z walki gdy przeciwnik wyciagnie noz.
A Wy
Napisano Ponad rok temu
jak to się zaczęło ? ...
podszedł i zapytał czy masz problem :roll: ? ...
chyba coś wcześniej było ...
Napisano Ponad rok temu
ViTold - masz kaca? Hmmm, stara szkoła mówi: najlepsze na kaca, powietrze z materaca...
Napisano Ponad rok temu
...my byśmy poszli do sklepu po słownik ortograficzny, tylko taki w którym objaśnione są też zasady używania polskich znaków diaktrycznych i interpunkcji... A potem byśmy przejrzeli archiwum budo czy przypadkiem taki temat nie był już wałkowany... był?! Niesamowite... ...a miałem wrażenie że nikt do tej pory nie mówił na tym forum o walce z nożownikiem...
Nie masz ochoty szukać w archiwum? No to podpowiem co można zrobić mając przeciwko sobie przeciwnika z nożem: "w tył zwrot! biegiem!". Najrozsądniej. Najbezpieczniej. Koniec.
Napisano Ponad rok temu
adamowid wspolczujemy 'ulicy'
Napisano Ponad rok temu
wyplacil mi kopa z zamierzeniem trawienia w glowe
... ja tam trawię żołądkiem, nogą trawić to poważne zaburzenie jest - zwłaszcza jak strawić chce ktoś Ci głowę!
Przy okazji - podziel się z nami ViToldzie jakie to późniejsze wydarzenia sprawiły że osobnicy ci się po prostu oddalili...
Napisano Ponad rok temu
- edit -
za to jest jeden plus tego wszystkiego: rzadko trafia sie, zeby tytul tematu byl adekwatny do tresci - a tutaj pasuje jak zloto 8)
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś podchodzi na przystanku podchmielony gość do mnie i się zaczyna podobnie
on: ty, masz problem
ja: nie, a o co chodzi
on: lubisz mnie?
ja: nie znam cię
on: wiesz, dawno się nie biłem
ja: bo to niezdrowe
on: ty chyba coś ćwiczysz, spore chłopisko z ciebie ( łapiąc mnie za kurtke )
ja: tak ćwicze
on: no to powodzenia, i poszedł.
najczęściej wtsrarczy rozładoac sytuacje rozmową, odpowiednio reagowac na zaczepki słowne. 99% może obejść się bez bicia.
Napisano Ponad rok temu
i tu nagle zonk wyciaga kose ja 8O i nogi jak z waty pierwszy raz mialem taka sytuacje. Drugi koles podszedl i wyplacil mi kopa z zamierzeniem trawienia w glowe kopa przyjolem na garde musze dodam ze nie byl zbyt mocny i spytal sie czy chce sie napier... ja jakos odruchowo odpowiedzialem no to dawaj
gratuluje odwagi ...... no albo glupoty :?
Napisano Ponad rok temu
gratuluje odwagi ...... no albo glupoty :?
chyba głupoty :roll:
a jak to się stało że się oddalili? bo tego nie napisałeś , może był dzwonek i lekcję się zaczeły :wink:
Napisano Ponad rok temu
tu nagle zonk wyciaga kose ja 8O i nogi jak z waty pierwszy raz mialem taka sytuacje. Drugi koles podszedl i wyplacil mi kopa
.........Gratuluje głupoty, ewentualnie kolesie mieli bo lat 12, a kosa była z plastiku no chyba, że naprawde czujesz się naprawde nie do pokonania.
Napisano Ponad rok temu
nie a tak nie denerwoj sie na mnie, ale ja z moja psycha to pekam jak ktos mnie zatrzymuje na ulicy i mowi ze sprawe do mnie ma (ostatbio zatrzymal mnie koles i mowi ze ma sprawe, a ja jzu kurde nie wiedzialm uciekac czy co, nogi z waty, a on sie spytal czy nie kupil bym mu fajek bo mu spzredac w sklepie nie chce ) :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Jakbym byl w takiej sytulacji to odrazu bym sie ogladal za czyms wiekszym(smietnik;krzeslo;itd)ale to sie dzialo na ulicy, :roll: dlatego bardzo bym bogu dziekowal ze mnie nie zadzgali. poklon Naprawde,ja bym nie mial moralniaka tylko bym sie z tego cieszyl!!!
P.S.:Wazne chlopie ze zyjesz!
Pozdrawiam i gratuluje spokojnej reakcji!!!
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam i gratuluje spokojnej reakcji!!!
przeciez on chcial sie z nimi od razu lac
Napisano Ponad rok temu
Jak ci chodzi o ViTolda,to przeciez nie masz racji.bo 1.jak ten koles sie spytal czy ma problem to odpowiedzial ze tak.2.Jak sie ten inny koles spytal czy sie chce napierdalac to tez pdpowiedzial:"no to dawaj". No to moze masz racje ze sie ViTold nie chcial bic, ale byl gotowy i nie spanikowal.(Bardziej mi o to chodzilo)Tylko mu sie nogi czesly(jak kazdemu w takiej sytulacji)
Male nieporozumienie... :?
Strzalka!
Napisano Ponad rok temu
gratuluje spokojnej reakcji!!!
Nom. Bo niespokojna reakcja to pewnie "Wyjeb** Ci?!" i nawalanie lowkickami jak leci... Luuudzie daruuuujcie... sobie. Nie męczcie Adama.
...może ViTold wcześniej przeczytał ten artykuł o nożu w głowie?! No sam już nie wiem.
Napisano Ponad rok temu
No to moze masz racje ze sie ViTold nie chcial bic
mysle ze kompletnie sie nie rozumiemy...
czy uwazasz ze prowokowanie oprychow to spokojna reakcja? no dobrze zalezy jak to zrobil,jakim tonem odpowiedzial.w kazdym badz razie nie bylo rozsadnym posunieciem powiedzenie " no to dawaj, tak mam problem" nazwijcie mnie tchorzem ale ja w takim momencie mowie "sorry nie ma problemu , nie szukam guza,spokojnie koles" a bronic sie bede w ostatecznosci,widze ze na ViTolda noz dziala jak plachta na byka :?
Napisano Ponad rok temu
Sam ocenisz czy moja rady są dobre , nie mówie żebyś się do nich stosował każdy powinien sam wyrobić sobie zachowania na takie sytuacjach. Pozdrawiam!!!!
Napisano Ponad rok temu
peace
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Alarmy osobiste
- Ponad rok temu
-
moda na ubrania ?
- Ponad rok temu
-